• 409
    "havutçu’nun giriştiği haltın bedelini neden şimdi oğuzhan özyakup ödüyor ki! veya yıldırım’ın denemelerinin faturası neden dirk kuyt’a, hasan ali kaldırım’a çıkıyor?"

    çünkü bu takımlara gelecek kadar salaklar. bizler gibi onlar da bu sürecin devam ettiğinin, bu yaşananların cezasız kalmayacağının farkındalardı. e gelmeselerdi? zorla mı geldiler? bunları göze alıp transfer oldular zaten hayret bişey. ha iyi takım tamamen yenilenince ceza verilmesin o zaman. hem hadi tamam ceza zamanında verildi diyelim. o sırada kadroda olan alex neden bedel ödeyecekti? guti? dia? lugano? sonuçta şikeyi bu topçular yapmadı? bunlar neden ödeyecekse onlar da ödeyecek, bu nasıl saçma bir vicdan muhakemesidir?

    bir de uefa'ya sınıfta kaldı diyor. lan bu sürecin bu güne kadar uzamasının sebebi uefa mı? adamlar bize bıraktı adil bir yargılama yapıp gerekli cezaları verin diye, biz sündürdük. neyin sınıfında kalmasından bahsediyorsun sen? hesap soracaksan havutçu'nun yaptıklarına "giriştiği halt" derken yaptıklarına ancak "denemeler" diyebildiğin aziz'e ve tff'ye hesap sor. çakal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın