• 408
    3 temmuz, diğer bir ifade ile türkiyedeki şike olaylarının açığa çıkması, daha da doğrusu ülkedeki şerefli, namuslu, haysiyetli insanlar ile diğerlerinin ayrıldığı bu süreç; hem spor dünyası hem de medyadaki adam sandığımız insanların gerçek yüzlerini görmemiz için çok iyi oldu. gerçi biz kimin ne olduğunu az çok biliyorduk da arada bilmediklerimiz, farketmediklerimizi de farkeder olduk.

    uğur meleke de diğer arkadaşları gibi şikecileri ve şikecilere ceza vermekten aciz kurulları eleştirmek yerine "dış mihrak" larda bulmuş suçu. "günahsız biliç, günahsız egemen, günahsız sow, günahsız pektemek avrupa’ya gidemiyorlar" diye ağlıyor.

    ey uğur meleke; bu futbolcuların neden avrupaya gidemediğini uefa ya değil, "(gbkz: süper lig de ki bazı müsabakalarda şike yapmak, teşvik primi vermek ve suç örgütü kurup yönetmek)" sebebi ile caza alanlara ve bu pisliğin üzerini örtmek için 2 senedir gece gündüz hak hukuk adalet dinlemeyenlere sor. burak yılmaz'ın, umut bulut'un, selçuk inan'in, colman'ın, tolga zengin'in hakkını aramayıp yalancı romantiklik yapma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın