• 1852
    günlerdir üzerine kafa yoruyorum basketbol takımı için. acaba nasıl transferler yapacağız? furkan nba'e gidecek mi? çift oyun kurucu ile mi oynayacağız? göksenin'le domercant nasıl dönecek? macvan ve gordon gidecek mi? arroyo yine sezon ortasında mı gelecek?

    spanoulis'i almamız imkansız şu anda, unutsak iyi olur. planinic konuşuluyor, eğer domercant iyi dönerse ideal bir tercih olur planinic.

    arroyo-ender-engin-planinic-sinan-göksenin altılısı 1-2 numarayı rahatça kapatacaktır. göksenin ve engin dönene kadar cenk de kullanılabilir 2 numarada.

    3 numarada domercant, cenk ve marko elimizdeki oyuncular. marko'yu yollarız herhalde.

    4 numarada macvan ve ersin var. macvan'ı yollarsak, izzet'i alıp 3 ve 4 numarada kullanabiliriz. 4 numara için tercihim printezis. 3 ve 4 numarada kullanabiliriz onu da.

    5 numarada furkan var. furkan giderse zaza'yı alacağız gibi görünüyor. yabancı olarak sofoklis schortsanitis çok konuşuluyor, ancak ergin hoca'nın açıklamalarına bakınca listedeki 5 pivotun arasında son sırada sofo. ioannis bourousis de çok konuşuluyor. n'dong'un boşluğunu kapatmak için hem ayakları çabuk, hem de sırtı dönük oyunu bilen bir adam almamız gerek. böyle bir oyuncu bulmak da çok zor. benim kişisel tercihim maciej lampe. satılacağı da konuşuluyor. iyi olabilir. paul davis de iyi bir aday pivot pozisyonu için. ben de kararsız kaldım şimdi. ikisi de büyük oyuncu.

    şöyle bir rotasyon oluşur:

    arroyo-ender-engin
    planinic-sinan-göksenin
    domercant-cenk
    printezis-izzet-ersin
    lampe ya da davis-zaza ya da furkan

    bol alternatifli, güzel bir kadro oluşturursak euroleague'de final four için hiçbir engel kalmaz. yalnız takım liderliğini asla amerikalı bir oyuncuya vermemek gerekiyor. lider oyuncumuzun avrupalı olması gerekiyor*. final four demek, a lisansının neredeyse garantilenmesi demektir.

    harika bir seneye hazır olalım.

    edit: düşündüm de, printezis yerine macvan kalabilir. printezis'i çok seviyorum, gelmesi için torpil geçmişim sanki.

    edit 2: gscimbomspor ile konuşmamızdan sonra macvan'ı yollayıp, printezis'i alıp, izzet'i almamanın da iyi bir tercih olduğuna karar verdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın