• 63
    ya bu hukukta hiç mantık yok ya da bu uefa'nın bu disiplin kurullarının başında 23 nisan'da orada unutulmuş çocuklar falan var.

    fener'e 2+1 yıl, beşiktaş'a 1 yıl avrupa'dan men veriyorsun, güzel. zaten olması gerekenin minimumu bu. e bu suçları bu kulüpler, dernekler cana gelip gidem de şike yapam diye mi işliyor arkadaş? sen bu cezaları o dönemler kulüp bünyesinde olan çalışanların aksiyonları sonucu veriyorsun. ama bugün çıkmış biz bunları şu kadar yıl men ettik, ama kişiler hakkındaki dosyaları müfettişe ek rapor ver diye geri gönderdik diyorsun. bu şu demek değil mi; hali hazırdaki raporlar sonucunda biz kesin bir karara varamadık, ceza ya da aklama sonucuna gidemedik. kişiler hakkında sonuca varamıyorsan kulüpler hakkında nasıl bir sonuç elde ediyorsun? desteksiz olarak verdikleri bu karar sonucu haksıza haklılık yolu açmış olmuyor musun?

    şahsen ben tahkim sonuçlanana kadar bir kesinlikten bahsetmekten uzak duruyorum. bu kadar desteksiz kararlar alınıyorsa çevrilmiş ve hala dönmekte olan dolaplar var gibi geliyor.

    edit: alperpalermo'nun verdiği bilgiler ışığında; müfettişin ömür boyu men isteminin temellendirilebilmesi için ek rapor istemi var. tahkim süreci bu durumdan etkilenmeyecekmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın