• 15438
    ''başarıla endeksli bir başkanımız var. geride bıraktığımız dönemde de yönetim kurulu arkadaşlarımız çok başarılı oldular. çok iyi çalıştılar. ama kalamışta'ki son toplantımızda yorgunluklarını beyan eden arkadaşlarımız oldu. böylece seçim kararı aldı. yeni bir dönem başladı. bu dönemde daha çok çalışıp, başarılı olacağımıza inanıyorum."

    "sadece florya'da değil; hiç bir branşımızda bir aksama olmaz. yönetim kurulu arkadaşlarımız spor branşlarımızı iyi bilen kişilerden oluşuyor. çalışma düzenimizi değiştirecek hiç bir sorun yok. her şey ortaya koyduğumuz sistem doğrultusunda ilerler."

    "sadece futbolda değil; 9 branşta avrupa'da mücadele eden bir ekibiz. 23 yıl aranın ardından erkek basketbolda şampiyon olduk. rakiplere göre yarı bütçelerle bu başarıları yakaladık. başarı paylaşıldıkça büyür. fakat başarımızda en büyük pay sahibi taraftarımızda oldu. belki türk spor tarihinin en büyük forma satışı bu yıl galatasaray'da oldu. kombine kart satışında rekor kırıldı. galatasaray hak ettiği yerlere geldi. ama yetmez daha çok başarı elde edeceğiz. türk sporunun galatasaray'a ihtiyacı var."

    "bu sezon kombine kart satışlarımız 45 bine çok rahat ulaştı. galatasaray'ı güzel günler bekliyor. galatasaray bir dünya kulübü olma yolundadır."

    (bkz: necati demirkol)
App Store'dan indirin Google Play'den alın