• 15425
    "türk sporunun lehine ne ise, galatasaray için de o önemlidir. her türlü çabamız sadece galatasaray için değil, türk sporunun başarısı içindir. yabancı kontenjanının düzenlenmesi yurt dışındaki başarı için gereklidir. avrupa'da başarılı olmak istiyorsak, onların silahlarıyla donanmalıyız. federasyonumuz da türk sporunun aleyhine bir şey düşünmüş. tff'den ters bir karar beklemiyoruz. bu konuda bir endişem yok. önümüzdeki günlerde muhakkak bir çözüm ortaya çıkacaktır."

    "bugün itibarıyle bu yetkiyi edindik. arkadaşlarla bir takım hazırlıklar yaptık. artık uygulamaya geçmek zorundayız. hedefimiz hocamız kampa giderken hazır bir şekilde kampa gitmesiydi. çok kısa sürede ciddi ilerlemeler olacaktır. diğer kulüplerde olduğu gibi çok büyük değişiklikler olmayacak.zaten 2 senedir üst üste koyduğumuz başarılı bir ekibimiz var. başarılı bir sistemi bozmak niyetinde değiliz. bazı nokta atışlarıyla kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. 2 veya 3 tane transfer yapabiliriz. bu konuda zaten medyaya devamlı bilgi veriyoruz. kimseye değişik bilgi akışı sağlanmayacaktır. gelişmeleri şeffaf bir şekilde aktaracağız."

    "adnan öztürk, daha 2 ay öncesine kadar yönetimde olan bir arkadaş. galatasaray'da yanlış işler yapılmaz. stadımızın 2011 senesinde devreye girdiğinde yukarı üst tarafında satılması çok zor olan bir bölgesi vardı. bu bölgeyi dolduramıyorduk. o zaman şişli belediyesi bir öneri getirdi. buranın boş durması takım için hoş durmuyordu. onunla ilgili yapılan görüşmelerin ardından bu satış gerçekleşti. burada herhangi bir usülsüzlük yok."

    "şu anda kulüpler birliğin bir başkanı var. şu anda galatasaray'da beni yoğun bir mesai bekliyor. galatasaray zamanımın büyük bir bölümünü alıyor. tüm mesaimi galatasaray'a ayırmak istiyorum. eğer kulüpler birliği'nde yeni bir düzen olacaksa, kurgunun yeniden düzenlenmesi gerekiyor. içi boş görüntüden kurtulmalıdır."

    "biz bu uefa sürecinin dışarısındayız. umarız ceza almazlar. galatasaray'ın burada başka bir şekilde davranmasını beklemeyin. türk takımlarının uefa'dan ceza almamasını diliyoruz."

    "fikret orman bir dost yemeği sırasında temennisini bana bildirdi. resmi bir teklif yok. bir bölümünü tt arena'da, bir bölümünü şükrü saracoğlu'nda diğer maçları ise olimpiyat'ta oynamayı düşünüyoruz dedi. beşiktaş dost camia. ancak çok büyük teknik sorunlar olabilir. bunların çok iyi çalışılması ve irdelenmesi gerekir diye cevap vermiştim. bugün de aynı düşüncem devam ediyor."

    "önceliğimiz melo'nun pozisyonudur. diğer pozisyonların hepsi, galatasaray'ın yurt dışındaki başarısını artıracak pozisyonlardır. bunun için önceliğimiz melo'nun pozisyonudur. önümüzdeki günlerde alacağımız ilk karar da bu pozisyon için olacaktır."

    "arda için taraftar ve basından devamlı bir talep var. bu sürekli aklımızda olan bir konu. ancak arda gittiği yerde memnunsa, bizim yapacıağımız iyi niyet temennisinden başkası değildir. arda için son sözüm ne kendisi ne de kulübü buna hazır."

    (bkz: ünal aysal)
App Store'dan indirin Google Play'den alın