• 790
    bu konu hakkında galatasaray başkanı'nın vereceği karara sonuna kadar güveniyorum.

    belli olan bir şey var ki stadı paylaşmak istemiyoruz. ancak türkiye çıkar ve rant ülkesi. siyasi baskılar, yabancı konusu ve bilmediğimiz onca sebeple bir takım tavizler verilmiş olabilir bu konuda. sezonda 10 maç stadı beşiktaş'a kullandırtırsak içim burulur, üzülürüm fakat çok da sinirlenmem.

    son günlerde fenerbahçe'nin maçları bir kadıköy'de bir seyrantepe'de oynaması yönünde başkanın ılımlı açıklamaları var. belki de fenerbahçe tarafından böyle bir şeye kesinlikle izin verilmeyeceğini bildiğinden okları o tarafa çevirmek amacıyla izlenen bir stratejidir.

    yönetim bazen çok eleştirilen hamleler yapıyor. bunun en net örneği oktay mahmuti, ergin ataman değişikliği esnasında görüldü. ancak sonunda haklı çıkıyorlar. çünkü çok sağlam bir fizibilite çalışması yapmadan hiç bir adım atılmıyor.

    türkiye gibi çok tehlikeli bir siyasi konjoktürü olan bir ülkede bu tarz hükümetin de müdahil olabileceği konularda başkanın bunca zamanki icraatlerini referans alarak güvenip destek vermek taraftar olarak biraz da borcumuz. yönetimimizin artık bu kadar kredisi vardır benim gözümde.

    yine de bekleyelim görelim ne olacak. bence beşiktaş kasımpaşa stadında oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın