• 1847
    2013-2014 sezonu için yabancılarını değerlendirmek gerekirse;

    henry domercant, neredeyse tüm sezon bizimle birlikte olamadı. oysa ki, çok şey beklediğimiz oyuncumuzdu. sözleşmesi seneye devam ettiğinden bize gelecek sene, bu seneyi affettireceğini düşünüyorum.

    boniface n'dong, sezon içinde inanılmaz katkılar verip, bizlerin gözlerinin pasını sildi fakat sezon sonunda basketbolu bıraktığını açıklayınca kahroldum ama yapacak birşey yok. gelecek sezon dominat bir numara almak şart oldu.

    jamont gordon, gelecek sezon sözleşmesi devam ediyor diye biliyorum. hem savunan hem de takımı ateşleyen bir oyuncu. gününde olduğunda skor opsiyonuda oldukça yüksek. ergin ataman gelecek sezoneuroleague kadrosunda tutacaktır.

    carlos arroyo, ergin atamana bağlılığı herkes tarafından malum. tam bir winner. opsiyonlu bir sözleşmesi vardı. gelecek sezon bu opsiyonu kullanıp kullanmayacağı bizim için önemli. eğer tercihi kalmak yönünde olursa, gelecek sezon ergin ataman kendisini muhakkak takımda tutacaktır.

    milan macvan ve manuchar markoishvili* euroleague'de başarılı olmak istiyorsak seneye bizimle olmayacaklar diye tahmin ediyorum. markonun sözleşmesi gelecek seneyi de kapsıyor fakat bir şekilde gönderileceğini düşünüyorum. milan zaten çok yetersiz bir 4 numara fakat marko öyle değil. esasında iyi şutör olmasının yanında aşırı sert bir savunması var. hali hazırda arroyo*, domercant ve gordon elimizde varken, 4. 5. yabancılarımıza yer açmak için bu iki oyuncu elden çıkarılacaktır. euroleague için ekstra 6. yabancının ise kesinlikle alınacağını düşünüyorum. takım içinde yetersiz macvan ve basketbolu bırakan ndongun yerine 4 ve 5 numara transferi zaten yapılacaktır. 6. yabancı hakkımız ise arroyonun yükünü biraz daha hafifletecek iyi bir oyun kurucu olacağını düşünüyorum.

    bu değerlendirmeler dışında kalacak dediğim oyunculardan eğer giden olursa koçun her zaman bir b planı vardır diyerek, gelecek günlerin bizleri nirvanaya * ulaştırması için elimizden gelen desteği esirgemememiz gerekiyor.

    yürüyedur yenilmez armada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın