*

  • 15297
    "ben, 23 yıl önce şampiyon olan takımın kaptanıydım. bu sezon şampiyonluğa ulaşan ekibimizde olduğu gibi, bizim de müthiş bir takım havamız vardı. ama onlar için daha zor bir sezon oldu. biz, 23 yıl önce şampiyon olduğumuzda bu kadar sakatlıkla, hastalıkla, aksilikle uğraşmamıştık."

    "aslında biz çok iyi bir takım kurmuştuk. aksilikler üst üste geldiğinde, birçok insan ümidini kaybedebilirdi. biz hiç ümidimizi kaybetmedik. şube koordinatörümüz murat özyer'e ve baş antrenörümüz ergin ataman'a çok teşekkür ediyorum. inançlarını hiç yitirmediler. aksaklıkları giderdik, sezon içinde yeni transferler yaptık. hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ettiler ve normal sezonu lider bitirdiler. play-off serisinde de şampiyonluğa ulaşmayı bildiler. müthiş bir şey başardılar."

    "ligde bütçe ve kadro olarak bizden üstte olan, bütçesi büyük, kadrosu derin takımlar erken havlu attılar. bizim ekibimiz bir bütçenin nasıl yönetileceğini, yıldız oyuncuların nasıl yönetileceğini gösterdi. camiamıza çok önemli bir sezon yaşattılar. bizim için her yönüyle özel bir sezon oldu."

    "teknik adam ve kişilik olarak ergin ataman'ı çok destekleyen, beğenen bir insanım. kazanan bir karakteri, kazanma odaklı bir kişiliği var. sorunlar karşısında çok soğukkanlı. çok çalışkan bir insan. o da birçok mecrada mücadele ediyor. türkiye'de başarılı olmak kolay değil. hem sosyal hayatında hem de mesleğinde mücadele içinde. bence her türlü övgüyü hak eden bir teknik adam ve hak ettiği noktadadır."

    "futbolda yıllar sonra uefa şampiyonlar ligi'nde mücadele ettik ve ilk senede çeyrek final oynadık. bu bizim tahminimizin de üzerinde bir başarıydı. inşallah bunu devam ettirip o kulvarın vazgeçilmesi olacağız. aynı zamanda thy euroleague'in de vazgeçilmesi olmayı hedefliyoruz. iki sezon önce galatasaray, thy euroleague deneyiminde taraftar ortalamasıyla, oynadığı basketbolla kendisini ispat etmişti. bu seneden başlayarak bir kez daha gücümüzü göstereceğiz. thy euroleague'i yönetenler, benim çok eski arkadaşlarım. onlarla birlikte avrupa basketboluna hizmet ettik ve bu ligin oluşmasında onlarla birlikte emeğim olduğunu düşünüyorum. bu arkadaşlarıma galatasaray'ı tekrar göstereceğiz, thy euroleague'in değişmez takımı olacağız."

    (bkz: lütfi arıboğan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın