• 15292
    ''öncelikle bir gerçek var ki atletico'da çok mutluyum, iki sene daha sözleşmem var. burada kalmak istiyorum. su anda benim için her şey yolunda, buradaki serüvenim çok iyi gidiyor. ispanya'da çok huzurluyum, saygı görüyorum, burada insan olduğumu hissediyorum. insanlar burada iyi oynasan da kötü oynasan da senin niyetini biliyorlar."

    "galatasaray bizim camiamız, evimiz yuvamız. hayatımız boyunca da hep galatasaraylı olacağız inşallah. atletico şu anda avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri. çok iddialı olmak istemiyorum ama ben galatasaraylıyım.. ben dediğim gibi bu konuda yorum yapmak benim işim değil. ben atletico madrid'in futbolcusuyum ve burada mutluyum."

    "transfer konusundaki tek yetkili ahmet bulut. fenerbahçe de çok zor durumdan geçiyorlar. inşallah da uefa'daki durumdaki düzelir. aziz yıldırım da çok saygı duyduğum bir insan. türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum ve 2 sene atletico ile kontratım var. buranın profesyonel futbolcusuyum. polemik olmadan bu meseleyi açıkladığımı düşünüyorum."

    (bkz: arda turan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın