resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 223
    kendisine "adam gibi adam", "adamın hası" gibi sıfatlar uygun görülmektedir.

    sebebi; gezi parkı direnişinde mağdur olan eylemcilere divan oteli'nin kapısının açılması. divan oteli'nin kendisiyle alakası olmaması hususunu bir kenara bırakıyorum. diyelim ki, divan'ın resepsiyon görevlisi, müdürü ve patronu o. tek başına idare ediyor her şeyi.

    bunca yıldır verilen mücadele, bizi bu çatı altında birleştiren galatasaray aleyhinde yaptığı icraatler ve türk futbolunun temeline dinamit koyan şike sürecindeki faaliyetleri, direnişçilere kapıyı açtı diye unutulacak ve kendisi galatasaraylı bir çok şahsa, efsaneye dahi çok görülen "adamlık" sıfatıyla şereflendirilecekse burada abdullah öcalan başlığında halaylar çekelim, "gerilla roj bas" nidaları atalım.

    madem bütün faaliyetler unutulup, "adamlık" titrine sahip olmak için gezi direnişine bakış açısı ve verilen destek yeterli oluyor, o kanlı katil de her gün direnişe selam çakıyor, yandaşları ve sempatizanları da orada bulunmaya devam ediyor.

    "ne alakası var?" diyenler ve diyecekler için, "binlerce insanın kanını döktü diye direnişteki olumlu duruşunu da mı görmeyahhh?".
App Store'dan indirin Google Play'den alın