• 15267
    beşiktaş başkan adayı serdar adalı'nın lig tv'deki programda söyledikleri,

    "beşiktaş'ın şike konusu ile ilgili bir kabahati yok. özel uçakla metris'e gelen tek adamım. benim vicdanım hep çok rahat. ben ne yaptığımı biliyorum. seçimlere bu durum etki eder mi etmez mi bilemiyorum.

    '14 ay öncesinde neredeydiniz?' diyorlar. o günlerde bir kayyum lafı yapıştırıldı beşiktaş'a. benbeşiktaş camiasının çok büyük bir camia olduğunu ve sahipsiz kalmayacağını söyledim.

    türkiye'deki takımların sorunu kurumsallaşma. bunun için özel bir ekibe ihtiyacımız var. yönetim kurulundaki arkadaşlardan bazıları kurumsal yapının oluşturulması için bizimle olacak bazıları da yeni proje üretimlerinden sorumlu olacak.

    listemizle ilgili güzel tepkiler alıyoruz. önce mali yapıyı disipline etmek istiyoruz. orman yönetimi borç ötelemekte iyi işler yaptı.

    iyi bir hatip değilim. rakamlar ortada 520 milyon civarı bir borç varmış. 80 milyon civarında bir sermaye artışından gelen rakam var. yaptıkları işlemlerin ayrıntıları bende var. ancak icra dosyalarını yarı yarıya azalttılar.

    niye aday oldum kısmının birinci şeyi bu. seçim kararı alındıktan sonra mali durumu inceledik. kendi aramızda adaylığı tartıştık. ağustos'tan sonra borç rakamları büyüyerek yeniden gelecek. buna bir çare bulmamız lazım. ağzımdan çıkan bir söz var, kulübün değil şahsi kefaletimizle 150 milyon avroluk bir kredi oluşturduk. finans kuruluşu ile parayı ne yapacağımızı da konuştuk. 75 milyon avroya diğer borçların bir kısmını ödeyeceğiz. borçun maliyetini düşürmeye çalışacağız.

    diğer 75 milyon doralık kısmı ile de stadın önce finansmanını hazırlamak lazım. fikret orman'ın projesine de sadık kalacağız. bu süreçte de katkılarım oldu ancak teşekkür bile edilmedi.

    seçime üç gün kala sponsor ile de bir toplantı ve açıklama yaptılar. biz stadın inşası için parayı bir sponsordan almayacağız.

    sadece akşam 22.00 ile 06.00 arasında inşaat yapılmasına uygun bir ortam var trafik olarak inönü'de. istanbul'un göbeğinde bir stat yıkıp yeniden yapmak çok kolay bir iş değil.

    fikret bey'in bazı konularda aceleci olmamasını istiyorum. üç gün oldu sadece henüz. beşiktaş'ın menfaati ne gerektiriyorsa onu yapacağız.

    iki teknik adam ile görüştüm. ayrıntı vermeyeceğim. ama bütün bunları seçim bitince açıklayacağım. görüştüğünüz futbolcular da var.

    önder bey ile ilgili benim bir sıkıntım yok. ama onun da bizimle konuşması görüşmesi lazım. hakkında olumsuz bir şey duymadım ve aslında düzenin böyle sürmesini istiyorum. bu yüzden eğer o da isterse yola devam edeceğiz.

    fedayı taraftrar değil yönetim yapar. yönetim ağlama yeri değildir çözüm yeridir.

    ibrahim altınsay ile görüştüm ona gel aş'nin başına geç dedim. o ise bana seçilmem halinde desteğe hazır olduğunu söyledi.

    allah korusun avrupa cezası alırsak da transfer politikamız değişmeyecek.

    kadıköy veya arena'da oynamak istiyoruz. en olmadı kasımpaşa'nın stadı da olabilir. ancak olimpiyat'a gitmek istemiyoruz.
    bütün genel kurul üyelerinin gelip oy kullanması lazım. ortada bir memnunuyetsizlik olduğundan bana gel aday ol dediler."
App Store'dan indirin Google Play'den alın