• 15265
    en önemli 2 rakibimizden birinin başkanından gündeme dair açıklamalar

    "ferrari gibi geçmişten kalan borçlar ve faizleri bizi çok zorluyor. futbol takımının yıllık maaşı 52 milyon tl. biz şu an 43 milyon tl'sini ödedik. sezon boyunca 8 milyon tl de bonservis ödedik."

    "kartal yuvası'nın gelirleri 10 milyon tl'den 30 milyon tl'ye çıktı. seneye en az 50 milyon tl hedefliyoruz. ayrıca bir bankadan 30 milyon dolar ve bir diğer bankadan da 10 milyon tl kredi çektik. kasaya toplam 185-190 milyon tl para soktuk."

    "liste yapmak için sayın adalı zaman bulamadığını söyledi ancak listenin en iyilerini bana bıraktığını da söyledi. burada bir çelişki var. ayrıca vodafone ile de 6 aydlık bir görüşmemiz vardı stadyum için. biz anlaştığımızda sayın adalı aday bile değildi. geldiğimizde stada tek bir çive çakılamıyordu. şu an tüm izinler alındı. 50 yıllık stadın tapusu beşiktaş'ındır."

    "quaresma'nın bonservisinden çok 2004 yılından kalma otel masraflarını ödemek ağrıma gitmiştir. beşiktaş kamuoyu elini vicdanına koymalı."

    "nisan ayında başlamalıydık. çok geç kaldık. stat etrafındaki alan kısıtlı bu nedenle 50 bin gibi kapasitelere çıkamıyoruz. maksimum seviyeye çekmeye çalıştık bu sayıyı. loca satışlarımız büyük gelir sağlayacak. 2014 yılının eylül ayında bitirmeyi planlıyoruz. nerede oynayacağımız belli ama bir strateji yürütüyoruz. bu nedenle şu an açıklayamam."

    "feda lafından ben çok sıkıldım *. eskiden gelen sponsorluk anlaşmalarını daha faydalı anlaşmalarla yeniliyoruz. feda falan kalmadı. stadı bitirdiğimzde en az rakipler seviyesinde olacağız. gelir olarak en az rakiplerimizden 100 milyon tl gerisindeyiz. stada yakın, karşıda ve ankara'da olmak üzere üç farklı tesis planlıyoruz. spor fakültesi kuruyoruz. şubeleri buradan destekleyeceğiz."

    "oyuncu izleme ekibi çok yoğun çalışıyor. 700'ün üzerinde maç izlediler. hem canlı hem de oyuncu takip sistemi üzerinden çalışmalar devam ediyor. önder özen yoğun çalışma içinde. gelen teknik adam da onun altında çalışacak."

    "biz yıldız transferler yapacağız. ancak bunlar bizim bütçemize uygun olacak. yıllık 20 milyon avro kazanan bir oyuncuyu kimse getiremez. kamuoyunu yanıltmaya yönelik hamleler bunlar. ronaldinho için de aynısı geçerli."

    "kaleci, stoper, sol bek, sağ bek, ön libero ve forvet önceliklerimiz arasında. hilbert'in katı talepleri bizi zorlasa da yerine getirdik. eğer kalmak istiyorsa diğer arkadaşları gibi bize kolaylık sağlamalı. almeida ise bir yıl daha sözleşmeli oyuncumuz. başkan olarak ben de ondan daha fazlasını bekliyorum. sakatlık sorunlarını çözmeli."

    "prosinecki'nin çok iyi referansları var, çok güçlü bir futbol geçmişi var. ancak görüştüğümüz başka isimler de var. beşiktaş'ı iyi hocalar çalıştırır. samet aybaba da çok iyi bir hoca ve başarılı bir sezon geçirdi. ancak bizim futbol hedeflerimiz var. 3-4 sene içerisinde avrupa'da kupa kaldırmak istiyoruz."

    "bu davanın(uefa) sonucu planlarımızı ve transfer haritamızı değiştirebilir. konsantrasyonumuzu bozduğu doğru."

    "yabancı gelip tribünde oturmasın. sayı düşse de tribünde oturma olmasın. bir sonraki sene de 5'e düşecek. burada değişiklik yapılabilir."

    fikret orman
App Store'dan indirin Google Play'den alın