• 19
    neyin yaftası bu. çarşının yaptığı olumsuz şeyleri söylerken tu kaka ettik. adamlar bu sefer onurlu bir şey için sokaktalar. sırf aynı renkten değiliz diye görmezlikten mi gelelim.

    aynı siyasi görüşte olmayan insanlar var deniyor bir de. yok çarşı solcuymuş. gezi parkındaki direnişinin sağcılıkla solculukla alakası yok. devletin halkına yaptığı zulüme karşı gelmek var.

    uzaktan konuşması kolay sanırım. televizyonlarda bir şeyi göstermiyor zaten. devletin polisinin halka ne eziyetler yaptığını görmek istiyorsanız sokaklara inin. onlar sizi buluyor zaten. sadece biber gazı bile insana yapılan bir işkencedir. senin verginle sana gaz sıkıyorlar var mı böyle bir şey.

    işte çarşı buna karşı çıktı. taksim'deki direnişçiler ve çoğu da üniversite öğrencisi olanlar gaz yemesin diye, onlar dolmabahçe'ye indi polisi engellemeye çalıştı.

    ben galatasaraylıyım ölene kadar da galatasaraylı kalacağım. çarşı, ultraslan, gençfb bunlar benim kimliğimin önüne geçemez. ama bu oluşumlar takdir edilesi işlere imza attıklarında destekçileri olurum. aynı yolda yürüdüğümüzü hissettiğimde bende onlarla yürürüm.

    şimdi siz bizi ayrıştırmaya devam edin. çarşılı diyin, ultraslanlı diyin. yok bin gaassaraylı on bin fenerliyi yok eder diyin. sonra birbirinize girin. sonra polis gelsin ağzınıza acı biber sürsün, evlerinize yollasın. sakın ama sakın direnmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın