• 98
    eldeki yabancılardan

    tahminime göre kalacaklar/kalması gerekenler
    muslera: absürt bir rakam gelmediği sürece satılmayacak. 1
    eboue: iyi performans gösteriyor. isteyeni yok, sözleşmesinin bitmesine 2 sene var. 2
    şecu: yeni geldi. 3
    dany: şecu sonrası yedeğe çekilecek gibi ama gitmez. 4
    sneijder: çıkan haberlere inanmıyorum ve gideceğini sanmıyorum. kendisi yönetimin prestij transferidir. 5
    drogba: giderse kulübü bombalarım. 6

    tahminime göre gidecekler/gitmesi gerekenler:
    ujfa: sözleşmesi bitti. temmuz ayı itibariyle takımdan ayrılır.
    elmander: umut bulut'un takımda kalacağını düşünüyorum. yabancı sınırı olmasa futbol hayatının sonuna kadar takımda kalsın isterim ama şartlar müsait değil. cüzzi de olsa bir bonservisle takımdan ayrılacağını umuyorum. son seçenek alacaklarına karşılık bonservisini vermek.
    riera: özverisine hayranım. oturduğu yerden paşa paşa 3 milyon avrosunu alabilecekken didindi ve takıma fayda sağladı. carlinhos haberleri doğruysa kendisinin galatasaray macerası sona yaklaşıyor demektir. hala 1 sene/3 milyon avroluk sözleşmesi var. bu rakamları ona dünya üzerinde ancak rus bir oligarkın takımı verir. geri kalan sözleşmesinin bir kısmı+bonservisi karşılığında sözleşmesi feshedilecek gibi geliyor bana.
    amrabat: fatih hocanın göndereceğini sanmıyorum fakat bence bonservisinin yarısını bile karşılayan bulunursa gönderilmeli. o rakamları verecek takım bulamayız gibi. bence gitmeli ama fatih hoca salmaz. 7

    bu hesaba göre daha melo ve carlinhos gelmeden takımda 7 yabancı oluyor. nani falan da gelecek diyorlar üstelik. eskiden kim gelecek sıkıntısı çekerdik şimdi kim gidecek sıkıntısı çekiyoruz. 6-0-4'le yedekte yabancı olmayacak. 8 yabancılı kadro en ideal gibi gözüküyor. zira saydığım topçulardan amrabat ve danny haricinde öyle 18 dışı kalacak tarzda futbolcu yok. hem kulübe getirecekleri ekonomik yük olarak hem de kariyer olarak 18 dışında tutmak için fazla ağırlar. allah belası versin demirören ne diyim. kenarda yabancı yedek oturtamamak ne demek ya? hangi mantıkla bu kararı aldınız amk?

    edit: her zaman galatasaray uyardı. riera'nın 1 senelik sözleşmesi kalmış. bu durumda riera'yı göndermek daha kolay hale geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın