• 12
    "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diye bir laf vardır hani.

    bir 12 numaraya bakıyorum bir de yaptıkları öneriye... olmuyor. uyduramıyorum.

    hani genç fenarbahçeliler gibi nispeten daha bağımsız olan bir oluşumdan gelseydi bu teklif yine reddederdim ama kaale alırdım en azından.

    ünal aysal'a her fırsatta hakaret eden, botokslu aysal diye aklı sıra dalga geçen, şikeyi oyun sanan, hakkını arayan trabzonlu'yu hamsi beyinliler diyerek alaya alan, galatasaray'ın sermaye arttırımına küçük yatırımcıyı koruyorum ayağına taş koyan adamlarda samimiyet arıyorsanız gidin birde şansınızı çölde deneyin derim ben.

    12 numara, papaz ve türevlerindeki bu keskin u dönüşü hiç birinizi şaşırtmamış anlaşılan. bende her olayın altında bit yeniği arayan biri değilim ama bu kadar radikal uçlarda dolanan bir grubun tüm üyeleri nasıl aynı anda değişebiliyor?

    12 numaraya tav olmak 4-5 gündür içlerinde benim de bulunduğum ve hakkını aradığını düşündüğüm insanlara hakarettir. bizim taksim'de yaptığımız gibi yaklaşık 2 yıldır hakkını arayan ve alamayan trabzonlulara, sırtını aziz yıldırım'a dayayarak hakaretler savuran insanların bugün yaptığı sadece duygu sömürüsüdür. özellikle 2 yıldır fenerbahçe'ye ve kendilerine karşı oluşan negatif bakış açısını kelime oyunlarıyla değiştirme gayretidir.

    çok değil daha 2-3 hafta evvel kendi sahalarında futbolcularımıza muz atan birkaç gerizekalıyı dahi savunabilen insanların yaptığı bir öneriyle gaza geliyorsanız sizlere omuz omuza iyi seyirler. ben yokum...

    başladığımız gibi bitirelim. "akını bokuna karıştırmak" diye de bir laf vardır. bence siz yine de akla boku birbirine karıştırmayın.

    not: üzerine formasını geçirip hakkını arayan, memleketine sahip çıkan tüm fenerlileri gözlerinden öperim. hadi eyvallah...
App Store'dan indirin Google Play'den alın