• 1791
    defalarca soyledim, yine soyluyorum. 2012-2013 sezonu play-off'larinda mac kaybetmeden sampiyon olacak olan takim.

    kesin konusmayi sevmem, bugune kadar da bir tane entarimi gosteremezsiniz ki maci oynanmadan once kazanilmis saymis olayim. fakat bu takima ben cok guveniyorum, takimdan ote ergin hoca'm cok fena istiyor. sanki ilk defa kazanacakmis hissi veriyor bana. bu beni hem heyecanlandiriyor, hem de sevindiriyor. omru hayatimda erkek basketbol takiminin sampiyon oldugunu gorememistim. gozumu efes ve ulker ile actim. petar naumoski, michael andersonli zamanlarin oncesine kadar bilirim hem ulker'i, hem efes'i. korac kupasi gecesi daha dun gibi gozumun onunde.

    iste bu adam bana butun bunlari unutturacak, artik basketbol dendiginde de aklima ilk galatasaray gelecek. bu resmen kulubun ceyrek asirlik utancini unutturmaktir. event utanctir galatasaray icin icinde bulundugu bir yarismayi ceyrek asir kazanamamak. bunlari yaparken de takimindaki en iyi 2 hucum silahi ile birlikte * yahsi savunma silahi olan goksenin'i kaybetti. tamam arroyo ve marko takima katildi ama isleyen duzenin bu sekilde bozulmasi cok onemli ve geri donusu kolay olmayan bir durum.

    olaya artik biraz bu gozden bakmali ve olayi ciddiye almaliyiz. oyunun hangi topla oynandigi onemli degil, oynayan takimin rengi onemli. ergin hoca da en az senin benim kadar asik. adam bas bas bagiriyor taraftar diye. uzmeyelim bu guzel adami, lutfen maca gidin arkadaslar...

    ben bu sampiyonlugu cok istiyorum. egin hoca'm da bana bu kupayi getirecek. adim kadar eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın