• 516
    yönetim kuralın değişmeyeceği açıklamalarından sonra rotayı türk pasaportlu oyunculara çevirmiş olmalı. en muhtemel 2 isim jem karacan ve kerim frei.

    jem karacan en olsaı hedef şimdilik. reading'le ortaklık anlaşması imzalamıştık zaten, iyi ilişkilerimiz var. bi de üstüne küme düştüler. karacan'da zaten galatasaraylı. 24 yaşındaki oyuncu orta sahanın ortasında forma giyiyor. bugüne kadar 21 premier lig maçına çıkmış, 1 gol 1 asisti var. championship'te ise 119 maçta 7 gol 14 asist'i var.

    diğer bir muhtemel hedef, genç oyuncu kerim frei. 19 yaşındaki oyuncu orta sahanın solunda oynuyor. 23 premier lig maçında forma giymiş, championship'te ise 3 maç. bu maçlarda henüz golü veya asisti yok. 4 avrupa ligi maçında oynamış, 1 golü var.

    görüldüğü üzere performansları soru işareti şu gün için. umarım uygun bir ücretle kulübe kazandırılırlar. kazım'ın ve necati'nin geri dönüşü, umut'un bonservisinin alınması ile birlikte bu iki oyuncu da kulübe kazandırılırsa yerli rotasyonumuz güçlenir.

    gökhan inler'in bonservisi alınabilirse de ilk 11'de oynayabilecek çok değerli bir yerli oyuncu kazanırız. çok zor ama bir ihtimal arda geri dönerse yabancı sınırının etkilerini çok çok aza indirmiş oluruz. hiç istememekle birlikte, muslera'nın barcelona'ya transfer olması halinde kaleye muhtemelen onur veya tolga gelirse yabancı kısıtlaması bizim için sorun olmaktan çıkar.

    ama öncelikle eldeki yerlilerin hiç bir şartta bırakılmaması gerekiyor.

    selçuk - arda - burak - inler - semih - hamit - onur ile milli takım gibi bir kadroya sahip oluruz. biliyorum bu iş fm'de transfer yapmaya benzemez. sadece beyin jimnastiği yapıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın