resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 3591
    kendisi hakkında çıkan 15 milyon euro'ya fiorentina'ya transfer olacağı haberleri hangi ufak beyinlinin ürünüdür çok merak ettiğim futbolcu. burada daha önce de bu konuda örnekler verenler oldu, ama yineleyelim.

    şimdi biz burak yılmaz'ı 5 milyon'a aldık. kaldı mı 10 milyon. e 15 milyonun 3.75'i de trabzona gidiyor, yani bu transferden sonra 6.25 milyon euro kalıyor elimizde. bu paraya alınacak ve burak kadar verimli olacak futbolcu kimdir acaba? diyelim ki 9 da biz koyduk, 15 milyon'a david villa'yı aldık. o adamın senden alacağı yıllık maaş en az 4.5 milyon euro. burak'ınki 2.3 milyon euro. yaptı mı 4 yıllık sözleşmede yıllık 2.2'den ekstra bir 8.8 milyon euro. düz hesap bonuslarla beraber 11 diyelim. 9 milyonunu kasandan ödediğin bonservis bedeliyle birlikte 20 milyon euro zarar etmiş oluyorsun. edin dzeko, higuain, benzema gibi futbolcularda da hesap hemen hemen aynı olur. üstelik hiçbiri yerli statüsünde oynayamıyor.

    gerizekalı medyamız burak'ı satıp mevlüt erdinç'i alma planları yaptığımızı falan mı düşünüyor acaba, gerçekten merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın