• 80
    eğer ki yabancı sınırı kalkmayacaksa ve kadro fazla dağıtılmadan yarım tık daha ileriye gitmeyi istiyorsak arda turan (veya nuri şahin), sol bek ve bir kaç rotasyon oyuncusuyla kapatılması gereken sezon. her ne kadar ofansif bek olduğu için çok hoşuma gitse de, hareketlerine gülsem de, drogbanın en yakın arkadaşlarından biri olsa da eboue'yi yollamanın zamanı geldi sanırım. hamit sağ bekte bence gayet oynayabilir. kadro da şöyle olur.

    muslera - riera veya yabancı sol bek - chedjou - semih kaya - hamit - arda (veya nuri) - melo - selçuk - sneijder - drogba burak. yabancı sınırı göz önüne alındığında bence kurulabilecek en mantıklı kadro bu. ligde şampiyon da olacağına hiç şüphe yok.

    ama eğer ki bu yıl için amacımız şampiyonlar liginde yarı final hatta belki final oynamaksa; biraz paraya kıymamız ve risk almamız gerekiyor sanırım.

    taktik 4-2-3-1.

    transferler:

    satılacaklar: eboue * - burak yılmaz (u: maalesef :(). gönderilecekler ujfa, (u: :() elmander, (u: :'() aykut, * çağlar, riera * ve diğerleri.

    alınması gerekenler: gökhan inler * arda turan veya nuri şahin *. sol bek * chedjou * ve tabii ki bir çilek, nani. *

    eğer toplarsak; bonservis toplamı 45 milyon. geçen sezon fenerbahçe'nin harcadığı paradan sadece bir chedjou kadar fazla. şampiyonlar ligi gelirleri, forma satışları, tv gelirleri satış gelirleri derken bizi zor duruma sokmaz gibi. maaşları hesaplamaya kalkmıyorum ki böyle bir kadro yaratılırsa çekilecek tek sıkıntı bu gibi.

    bu kadar para harcanırsa eğer; şu kadroya maşallah diyerek bakın bence.

    muslera- carlinhos- chedjou- semih- hamit- selçuk- gökhan- arda- sneijder- nani- drogba.

    not: işbu entry lanet yabancı sınırı yüzünden paylaşılan 2 adet fikirden ibarettir. o yüzden direk eksilemeyin bence :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın