• 501
    başımızda imparator varken bizim değil, sir aykut kocaman gibi über bir teknik traktöre sahip olmasına rağmen, alper potuk transferiyle bir anda süper bir yerli kalitesine sahip olduğu rüyasını gören şikecilerin düşünmesi gereken saçma şey.

    evet sevgili einstein'lar! selçuk inan'ımız, burak yılmaz'ımız, semih kaya'mız, hamit altıntop'umuz, umut bulut'umuz varken biz kara kara düşünüyoruz ama siz, 22 yaşında alper potuk'u aldınız diye artık oldunuz öyle mi?

    biz kara kara düşünüyoruz, çünkü şampiyonlar ligi kupasını kaldıracak bir kadro kurmak istiyoruz. bu seviyedeki bütün yerliler bizde zaten de, yabancılarla çok daha iyisini yapabileceğimizi bilip, yabancı sınırına takıldığımız için canımız sıkılıyor.

    ama bizi bu şekilde durdurabileceğinizi sanıyorsanız, yerli gelişimi konusunda haşortmanlı'dan hallice birilerini bulmanız gerekiyor. zira bizim fatih terim'imiz gerekirse zamanında hasan şaş'ları, hakan şükür'leri, ümit davala'ları nereden bulup türkiye'nin en büyük yıldızları haline getirdiyse, aynı şeyi yine yapabilir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın