• 14938
    “biz ilk seçildiğimizde 3 senelik bir yola çıkmıştık. başarılıydık, 2 kupa aldık. yönetim içinde öyle çok büyütülecek bir problem de yoktu. problem yokken seçim kararı alıyor. sonra da bana, ‘aday ol’ diyor. seçime 1 ay kala hiçbir hazırlığım olmadan listemi hazırlamadan aday olamazdık. eğer ben aday olmayı kabul etseydim insanların aklına hazırlıklı olduğum gelirdi. ben her zaman galatasaray için elimi taşın altına koyarım. ama böyle gerçekçi bir yaklaşım olmaz. kan kustuk kızılcık şerbeti içtik.”

    “başkanımız çıkıp projelerinin olduğunu söylüyor. ‘sen de gel benimle ol’ dedi. ama prensip olarak bunun mümkün olmayacağını söyledim. şimdi önümüzde bir seçim var. galatasaray’a hayırlı olsun. bir dönem, fatih terim'in gönderileceği doğruydu. ama benim yönetimde olmamdaki sebep de bu zaten. başkan orada beni dinledi. dinlediği de iyi oldu. 2. kupayı da aldık. sadece bu olay değil, birçok olay oldu. başkan hepsinde beni dinledi.”

    “ben bu kulübün 2. başkanı olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. başkana yardımcı olacağımı söylemiştim. öncelikle chedjou transferini bitirmiştik. sırada iç transferler var. bütün taraftarlar melo ve umut için bir haber bekliyor. top başkanda. başkan karar verecek. melo ile görüşmemiz olacak. uzun sözleşme ister, ona göre de bir maliyeti olacak kulübe. burada oyuncunun galatasaray’ı ne kadar istediğini biliyoruz ama kulübün şartlarına gelmesi lazım. yani melo’nun da fedakarlık yapması gerekiyor. umut’un da toulouse ile 1 yıllık bir sözleşmesi kalmış. bizden bonservisi için aradaki anlaşmaya göre 3.5 milyon euro gibi bir bedel istiyorlar. bu da 1 yıl için büyük bir rakam. bütün bunların hepsine başkan karar verecek. bu iki transfer başkanın istemesi halinde 1 haftaya biter.”

    (bkz: ali dürüst)
App Store'dan indirin Google Play'den alın