• 78
    2012-2013 sezonunun son maclarinda yabanci sayisi sıkıntısı yuzunden yer yer eboue yerine sabri, dany yerine gokhani oynatmak zorunda kaldik. allahi var gokhan da hakkını verdi formanin. ama danyi kesmesinin tek sebebi iyi oyunu degildi. yani 2012-2013 sezonunda ideal kadrodan 1 adam oynatamadik yabanci siniri yuzunden.

    ben onumuzdeki yil ilk 11 icin hamite de guvenmiyorum. her gecen yıl daha da yavaslayacagini dusunursek bence oraya alper potuk cok iyi olacakti. o firsati da bir sekilde kacirdik. hamiti de 11den cikarirsak 2 tane bosluk olusuyor takımımızda.

    hal boyle iken ben yerli bir stoper transferi bekliyordum acikcasi. serdar tasci gibi. dany-semih ikilisinden ve onlari yedekleyen gokhan zandan memnundum ben. bu ayarlarda bir de serdar tasciyi katsak bence yeterli olacakti. ama biz yine gittik yabanci stoper aldik.

    simdi ilk 11e sokabilecegimiz yerli bulmak cok zor. benim aklima arda turan ve nuri sahinden (her ne kadar nuriyi cok begenmesem de) baskasi gelmiyor. kulup de hic bu yabanci sinirini sikliyor gibi gorunmuyor. bu da yetmezmis gibi burakın satilma haberleri cikiyor. bakalim neler olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın