resim
Luís Carlos Almeida da Cunha
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.77
Uyruk:Portekiz
  • 81
    ben bu adam kadar gereksiz bir transfer hamlesi bilmiyorum. bilen varsa söylesin. bu adama tonlarca kamyonlarca para verilecek ayıptır günahtır cidden. ne oluyoruz yahu biz kimiz qatar mıyız biz. baskan ne oluyor ? fatih hocam hani galatasaray'ın parası degerliydi. bonservis 10milyon olacak yaklasık yanına 4 milyon euro garanti para ve mac bası 20 bin euro olacak. nasıl bir paradır bu. sneijder'i nerde oynatacagız ozaman biz. kimse kusura bakmasın ama şampiyonlar ligi finali böyle oynanmaz. onu da alayım şunu da alayım. surdan bir robben alayım ordan bir nani alayım he bir de john terry alayım yanına ferdinand alayım nasılsa para cok.

    başkan ne oluyoruz. fatih hocam ? peki taraftar ? kimse kusura bakmasın nani transferi bana göre tamamen sacmalık. hani biz almanyada tesis kuruyorduk klüp satın alıyorduk görüşmeler yapmıstık. alt yapıya önem verecektik . bence artık rüyalar pesinde kosmayalım. bu adamlar forma için oynamazlar para için oynarlar. bize selcuk gibi semih gibi muslera gibi ve olacaksa drogba gibi adamlar lazım. nani kim allahınızı severseniz ? bu kadar para saçmaya deger mi. ya bu adam tutmazsa ne yapacagız ? üstüne üstlük zar zor kurdugumuz sistemi alt üst edecek. : bu transfer galatasaray yönetiminin ilk 2 yıldaki dogru transfer hamlelerinin yerini '' man city tarzı para saçmak '' olarak değiştirdiginin kanıtı olur. şunu hatırlayalım : bizim öyle man city kadar paramız yok. yabancı sıkıntısı da bu düzeydeyken hele bir yabancıya bu parayı vermek saçmalık.

    özet: bu transfer bir öğrencinin ay basında bursunu cektikten sonra kendini kral sanıp parasını sacmasına benziyor. ay sonu gelir makarnaya kalırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın