• 614
    bazı yazarların bir oyuncuya sevgi göstermenin yolunu diğer bir oyuncuya laf vurdurmak olarak algıladığı sözlük. burada insanlar baros lincoln ile iyi bir ikili derken kötü bir şeyden mi bahsediyorlar? galatasaray'ın iyiliği için konuşuyorlar sonuçta. bunu ters tarafından anlayıp, oh canıma değsin baros lincoln'süz de gol pozisyonuna giriyor tadında entry girmek ne anlam ifade ediyor? baros gol pozisyonuna girince mutsuz olanlar mı var?
    insanlar herkesi sevmek zorunda değil bunu biliyorum. ama ben burada galatasaray'ın bir oyuncusuna sevgi gösterilirken bunu diğer bir oyuncusuna laf vurdurarak yapılmasına anlam veremiyorum.

    arda'yı sevin, milan'ı sevin, kewell'ı sevin. zira ben de seviyorum. ama birini yerin dibine sokup o dipten sevgi göstermeye çalışmak sevgi olmuyor maalesef. o yüzden ne olur sadece sevin. ve artık oyuncuları birbiri üzerinden yıpratmayın. bu nasıl bir şeydir çözemedim. takımı baştan sona kewell ile karşılaştıralım o zaman. kewell'ın yanında iş ahlakı açısından sınıfta kalacakların sayısı kaç olur acaba. onlardan da bahsedelim. hatta sıradan gidelim, takıma bağlılık ve iş ahlakı açısından ip gibi dizip ölçelim tüm takımı. bu mudur yani.

    gün geliyor ona şundan daha fazla entry girilmiş diye yerden yere vuruluyor, gün geliyor forma numarası üzerinden vuruluyor. ben anlamıyorum bu takımda oynayan herkes bizim oyuncumuz değil mi? lincoln fenerbahçeli bir ajan da benim mi haberim yok. seviliyor niye seviliyor, savunuluyor niye savunuluyor? yok sevenler no look pasa kanıyor, şu oyuncu bu sevgiyi hak etmiyor, diğerine haksızlık oluyor.. hayır galatasaray'ın bir sporcusunu sevmek korumaya çalışmak kötü bir şey de biz mi bilmiyoruz? nedir bu ayrımcılık? ben bu ayrımcılıktan fazlasıyla yoruldum. herkes istediğini sevsin istemediğini sevmesin. ama bir insan hakkında karakter analizi yapmak da bu kadar kolay olmasın.

    tekrar söylüyorum galatasaray taraftarının kimi sevip kimi sevmeyeceği kendi paşa gönlünün bileceği iş. ama bu sevgiyi birine sürekli vurarak göstermek hiç hoş olmuyor. sevmek bu değil. sevgiyi göstermenin yolu bu değil..
App Store'dan indirin Google Play'den alın