resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8466
    öyle bir ortam yaratılıyor ki sanki arda emreyle yatıp emreyle kalkıyor gibi. oğlum bu adamlar öyle ya da böyle milli takımda yıllardır birlikteler. ispanyada da takım arkadaşı olmuşlar bir şekilde. uzak memlekette en yakınındaki vatandaşın. şimdi bu adam sırf fenerli diye napsın konuşmasın mı? ola ki yarın öbür gün milli takım kampında selçuk inanla emre belözoğunu basın toplantısında kol kola görsen çarmıha mı gereceksin selçuk'u ey galatasaray taraftarı? bu adamlar öyle ya da böyle birbiriyle arkadaş olmak durumundalar, sen sevsen de sevmesen de.

    adam takımımı ortada bıraktı sattı diye düşünüp ardayı sevmeyeni anlarım da, adamın arkadaşı acun yeaaa diye eleştiren adamı zerre anlayamıyorum. benim bi ton fenerli olan, maç muabbeti oldugunda gerildiğim ama normal hayatta sevdiğim arkadaşım var. ben bu adamla belli bir konuda anlasamıyorsam adamla futbol konusunda fikir alışverişinde bulunmam olur biter, senin mantıgınla biz o zaman bütün fanatik fenerli arkadaşlarımızı silelim onlarla konuşanlarla da arkadaşlık yapmayalım. ya da o cok fanatik milliyetci, bu cok dinci, aman bu komünist diye bütün herkesi de siliyim. böyle saçma mantık mı olur amk. adam hala gelmiş emreyle telefonda konuşuyo acunla tatil yapıyo yeaa diyo.

    adam gibi ben bu adamın gidişini hazmedemedim arkadaş, o yüzden istemiyorum dönmesini de açmıyım ağzımı. ama arda acunun kankisi, rıdvanın bacanağı, emrenin uzaktan akrabası vs. diye takımımda istemem deme. zira komik oluyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın