• 14649
    "artık şampiyon olduk. bu şampiyonluk dünyanın her yerindeki taraftarlarmızla kutlamak istiyoruz. galatasaray 7 puan önde. trabzonspor maçının hazırlıklarına başladık. iki sene üst üste şampiyon olduk. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. herkesin emeği çok fazladır. herkesten allah razı olsun"

    "bu sene kolay olmadı. 7 puan önde olmamıza rağmen kolay olmadı, zor oldu. sakatlıklar, olumsuz hava şartları oldu. arena'nın zemininde sorunlar oldu. şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale kalmamız muhteşemdi. çok zor maçlar yaşadık. çok zor 90 dakikalar bitirdik"

    "bütün futbolcularımızın çok büyük emekleri oldu. bütün arkadaşlarımızla yola devam etmek istiyoruz. cumartesi günü oynayacağımız maçtan sonra bütün futbolcularımızla oturup mukavelelerini uzatmak için konuşacağız"

    "biz yöneticiler konuştuklarımıza çok dikkat etmeliyiz. biz konuşmalarımıza dikkat etmezsek, tribünlere nasıl mesaj verebiliriz? bizim ağzımızdan yanlış bir şey çıkarsa olayların önüne geçemeyiz. gaziantep'te olaylara rağmen sahanın içine girdim ve taraftarların tribüne çıkmasını sağladım. sağduyulu mesajlar vermemiz gerekiyor. taraftarların hepsi bizim canımızdır. ateş düştüğü yeri yakar ama hepsi bizim canımız. konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz. ben dikkat ediyorum ama herkesin aynı şekilde özen göstermesini istiyorum. bir suçlu varsa, bu suçluların yönetimlerde olduğunu düşünüyorum"

    "bir problemimiz yok. başkanla oturup konuşuyoruz. ben yönetimde olmasam da çimleri süpürürüm. gerekirse buradaki misafirlere çay getiririm"

    abdurrahim albayrak
App Store'dan indirin Google Play'den alın