• 68
    konu hakkındaki görüntüleri şu ana kadar izlemediğim için bir şey yazmamıştım ama artık izlediğim için yazabilirim bu vatandaşı savunan da o bir kaç ırkçıyı çıkarıp basın toplantısı yapan fenerbahçe yönetimi kadar salaktır. çünkü ortada bir nefsi müdafaa yok olay nefsi müdafaadan çıkmış. niye mi yok? fenerbahçeli grup bu arkadşın üstüne geliyor bu adam da bıçağını çıkarıp sallıyor* işte olayın nefsi müdafaadan çıkan kısmı burası bıçağı salladın adamlar zaten çil yavrusu gibi dağılıp kaçmaya başlıyorken bu arkadaş da normal bir insanın yapması gereken ters yönde koşmayı yapmayıp üstüne adamların arkasından koşuyor artık o arada kaç defa daha bıçakladı meçhul ama adamı zaten kaçırmışsın ne diye arkasından koşar bıçaklarsın çünkü malsın çünkü sen de bela istiyorsun. adam en başta yapması gerekeni maktülü öldürdükten sonra yapmaya başlıyor çünkü artık iş ciddiye biniyor ve katil de olsa onun da canı tatlı.

    kusura bakmayın ama bu adamı savunanın da bu adamdan farkı yoktur, ileride bu tarz saçma sapan şeyler yüzünden birini öldürmeyeceğinin garantisi yoktur.

    burak yıldırım isimli ölen adam da salaklığına yansın belli ki onlar da bela ya da kendilerince eğlence arıyordu ve bu canına mal oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın