resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8474
    emre belözoğlu ve acun ılıcalı ile arkadaşlığından dolayı yüklenenlere sürekli şu soruları sorsam da cevap veremiyorlar: acun, fatih terim'le de arkadaş değil mi? emre, fatih terim'in manevi oğlu olmakla ün yapmadı mı?

    bu bir yana, emre denen zat bizde oynarken de aynı emre'ydi. ne değişti?

    kusura bakmayın ama artık her şeyi arda turan'a bağlamanız, her olayda bu başlığa damlamanız tek bir şeyle açıklanabilir: kompleks.

    biraz da tutarlıysanız sizi fatih terim başlığına da bekliyorum. çünkü kendisi emre belözoğlu'nu türk futboluna kazandırdı, bilirsiniz. emre belözoğlu'ndan ihç vazgeçmedi, bunu da bilirsiniz. acun ılıcalı ile arkadaştır, bunu da... mehmet ağar'ın yakın dostudur, mehmet ağar'ın yaptıklarını anlattırmayın.
    gelecek misin imparator'un başlığına da? gelemezsiniz. gelmezsiniz. çünkü sizdeki sadece arda turan kompleksidir. siz kompleksli insanlarsınız. işin güzel yanı, adam sizi sallamıyor. tipini sevmediniz, geldiniz dalga geçtiniz. "ben de geçiyorum", dedi. sallamıyor sizi, ve bu da iyice çıldırtıyor. bir gün dönecek ve siz önce küfürler edeceksiniz, sonra yine alkışlamak zorunda kalacaksınız. bunu biliyorsunuz ve bu da sizi rahatsız ediyor.

    sorduğum basit soruların cevabını da istiyorum her meselede arda'ya laf çakanlardan. utanmasanız "klu klux klan'ı arda turan kurdurmuştur, emre belözoğlu abisiyle beraber ırkçılık oynamak için :(" diyeceksiniz.

    insanların özel hayatlarına burnunuzu sokmayın artık. kendinizi ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama, arda turan gelse "kardeş senin şöyle şöyle arkadaşın var, gerizekalının teki, bir de fenerbahçeli, bence sen galatasaraylı falan değilsin. böyle galatasaraylılık olmaz. boz arkadaşlığın," dese meczup mu bu dersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın