• 196
    benim için ölmüştür..

    hacettepe'de tıp okuyorum. 1,5 ay sonra intern denen zıkkımdan olacağım. bilenler bilir, lanet birşeydir.. ha bir de tus denen bir bela var.. dersaneler rantlar, aman allahım ne çirkinlikler.. aynı günümüz futbolu gibi. neyse, sadede geleyim abiler.. benim hayatta hiçbir hobim kalmadı.. sigara içmem, alkol almam, kız arkadaşım da yok, kendime ayıracak vaktim de.. ama bu yıl dersane olsun başka birşey olsun, her ne olursa olsun bi şekilde galatasarayımızın maçlarına koştum.. çocuk gibi dersten kaçtım yine geldim.. geleceğim tabi, aşığım ben.. renklere aşığım, onu izlemezsem aklım zaten maçta olacak, bilirim.. son zamanlarda gelecek yıl için planlar yapıyordum.. işte şu aylarda şunlara çalışırım, şurda ders çalışamam falan.. böyle uzun plan yaparken dedim keşke geleceek yılın fikstürü belli olsa da araları sarı-kırmızıya boyasam renklendirsem..

    böylesine hevesliydim futbola, herşeye rağmen.. 12 mayıs fb galatasaray maçını bin hevesle bekledim hepiniz gibi.. şampiyon çıkıyorduk.. uzun zamandır yenemiyoruz ve işte şimdi diyordum, tam zamanı.. bir yandan da reyhanlı patlaması, burukluk, acaba iklim, ortam nasıl olacak diye merak ediyordum.. malum, nefret ülkesi olduk.. ama ve lakin çirkinlik maçtan önce başlamış.. ırkçılık yapmış bazı ibneler.. sonra maçta yediğimiz 2. gol sinirlerimi oynattı.. emre belözoğlunun o küfürlere rağmen oyunda kalması.. sabri-volkan kavgası, meirelesin mikropenisini göstermesi, maçtan sonra öldürülen masum fenerli, ve aslında o masum fenerlinin 7 kişi bir masumun(!) üzerine saldırmış olduğu gerçeği.. başta reyhanlı vardı ya, artık yok kardeşlerim, abilerim.. yarın şurda galatasaray formasıyla sokağa çıksam, başıma bişey gelse-ki artık bence hiç yadırganmaması lazım- çok doğal karşılanacak.. adım burda ekşide twitterda dolanacak, en fazla bir hafta.. sonra eline sağlık.. bu mudur bu oyunun güzelliği.. biz arkadaşlarla dizdize maç izler, gerekirse birbirimizle dalga geçer, sonra can ciğer kuzu sarması olurduk.. candan önemli değil abiler bu oyun, kişilikten ya da en önemlisi memleketten önemli değil.. modern futbol denen bu karın ağrısı maalesef bende hazımsızlık yaptı.. ben yokum bu işte.. adam gibi federasyonlar gelene, futbolcular drogba gibi olmasa da muslera gibi olana kadar, rant olmaktan çıkana kadar futbol, ben sevemem.. bu yapay gündem, tiyatro onların olsun..

    şimdi baktım karmama engelsiz aslan yazıyor.. futboldaki karakter engellileri gidene kadar sarı-kırmızı sevdayı engelsiz aslanlarla yaşarız biz de...
App Store'dan indirin Google Play'den alın