resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2624
    iki kulüp arasındaki farkı en açık şekilde ortaya koymuştur. kendi kulübünün mali kongresinde galatasaray'a sallayıp durmuştur. nedeni çok açık "kulüp içi gündemi değiştirmek". bunu ilk defa yapmıyor aziz yıldırım. türkiye içi rekabette uzun süre ipi göğüsleyen takımdı mali açıdan, istediği gibi at koşturabiliyordu. şimdi devir değişti. artık galatasaray'ın nefesini ensesinde hissediyor, hatta kendisini geçtiğini hüzünlü gözlerle görüyor.

    normaldir saldırması. bu süre içinde kendisi ve arkadaşlarının şike yaptığı da ortaya çıkmış, 1 yıl hapis yatmıştır. daha onu bekleyen 6 yıl 3 ay vardır. tabi ki saldıracak.

    stad stad diye tabi ağlayacak. aşağı yukarı 10 yıl önce yaptıkları stadtan yıllık galatasaray'ın 1 yılda kazandığından fazla kazanamamıştır. bu yüzden çok büyük ekonomik güç olarak gördükleri stadın aslında o kadar da büyük bir güç olmadığını görmüştür. zira kale arkasındaki koltuk sayısını düşürüp oralara da loca yaptıracak olması da bundandır. ali sami yen arazisini verdik demeye kalkmayın anlamaz, aslında bu proje daha kapsamlı bir projeydi sadece stada kaldı demeyin onu hiç anlamaz. o mali kurulda demiş ya "devlet ile olan protokollere uyulmuyor" diye, işte o laf çok doğru bir laf. devlet oraya yol yapacaktı, güya en başında stadın da üstü kapanacaktı.

    o stadın her yanından geçişinde kuduruyordur. senin stadının hasılatı da ancak yanından geçebilir.

    aziz yıldırım verdiği sözlerden de bahsetmiş. bu sözler hatırlarsınız ki 3 sene şampiyon olmaktı. biri çıkıp genel kurullarında demiyor ki ne oldu o şampiyonluklar. biri bursa'ya gitti, biri playoff sistemine rağmen bizim oldu, diğeri ise malum fenerbahçe'ye gitti ama nasıl gitti belli değil.

    tff ile görüşmemize şike iması yapmış. bu konuda bu imada bulunacak en son kişi kendisidir. tff başkanını seçen değil atayan kendisi değil miydi?. kendisi bundan 5-6 ay önce kendi takımının tv kanalından "gidecem federasyona böyle böyle diyecem, şöyle olacak" diyen. sonunda da meireles'in meşhur tükürüğünün halis özkahya'nın suratından sildirmediler mi?

    saldıracaktır. daha çok saldıracaktır. galatasaray'a ve galatasaraylıya düşen iş bu tip tahriklere kapılmadan kendi takımına bakmasıdır. bizim işimiz fenerbahçe'yi geçmek değil avrupa'nın sayılı kulüplerinden biri olmaktır. rekabeti fenerbahçe ile kısırlaştırdığımız vakit, ne bizim fb taraftarından ne de yöneticilerimizin fb yöneticilerinden farkı kalmaz. onun için bu zat'ın konuşmalarına onun dilinden cevap vermek saçma ve yersiz olacaktır. belki "he azizciğim he" demek yetecektir bile.

    o mali kuruldaki sözlerden bir tek türkiye kupası formatıyla ilgili söylediği sözler mantıklıdır. o sözlerin mantıklı olmasındaki neden ise içinde hiçbir galatasaray nefreti barındırmamasıdır. türkiye kupası konusunda gerekirse birlikte hareket edilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın