• 94
    galatasaray'ın yenmesi halinde ligin 2.si ile arasında 13 puan fark olacaktır.

    şimdi öncelikle "şampiyonluğu boşverin" "çok erken uçtuk" yorumlarına katılmıyorum. herkesin kendi görüşü, düşüncesi olabilir ve buna saygı duymak bizlerin yükümlülüğü. galalatasaray hakkıyla, çalışmasıyla, sabrıyla, emeğiyle, alın teriyle şampiyon olmuştur. 4. yıldıza bir kala, 19. şampiyonluğunu masa başı oyunlarına rağmen, medyanın saçma sapan haberlerine rağmen, satılmış spor yazarları ve yorumcularına rağmen, stadda bizi tahrik etme çabalarına rağmen çıkarıp masaya vurmuştur ve şampiyon olmuştur. bu kadar kısa ve net.

    biraz daha büyük düşünmek gerek. galatasaray'ın şampiyonluğu fenerbahçe maçından önemli değildir. kaba tabir kullanmak gerekirse "fenerbahçe'nin ne yediği sikimde değildir" mantığı ile yaklaşıyorum. şurada ligin bitime iki hafta kala şampiyon olmuşuz ve bunu doya doya yaşamamız gerek ki ben yaşıyorum. ha fatih hoca, ünal başkan "lig bitmedi, iki maçıda ciddiyetle oynayacağız" dedi. o zaman sorun yok. fatih terim'in 5 mayıs 2013 galatasaray sivasspor maçında sarı kart sınırındaki hamit altıntop'u çıkarması ne kadar ciddiye aldığını göstermektedir. hem galibiyet primi, hem prestij maçı, hem puan farkının açılması ve daha fazlası...

    ben huzurluyum. 12 mayıs 2013 günü galatasaray, şükrü saraçoğlu stadına "şampiyon" olarak çıkacaktır. selçuk inan, sneijder'i ile, ileride burak yılmaz'la, sağ kanatta altıntop'la siksin sizi didier drogba.

    sıkıntı yok beyler. takımın başındaki isim beli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın