• 2811
    1) takımda çağlar birinci dahil herkesin sözleşmesi 35 sene uzatılsın doyamıyorum şu takıma amk. çağlar konusunda itiraz etmeyin adamın garip bir sinerjisi var.
    2)üstte ki maddeye emre çholaq dahil değildir. emre çolak elazığ'a kiralansın. hatta hakkari'ye sürülsün. hatta istek üzerine libya'ya sürülsün amk. gitsin gitsin ki anlasın futbolun galatasaray'da ki gibi kolay olmadığını.
    3) 3 numara semih kaya'ya verilsin. john terry'i sevdiğim için 26 giyiyorum demişti. john terry kim amk senin billurlarını yesin karşim. sana bülent kaptanın forması yakışır.
    4)diğer herkesin hakkını çoktan verdiniz biliyorum ama gökhan zan'ı ve umut bulut'u unutmayın. hakkını verin.
    5) rio'da ki jesus heykeli kadar büyük fatih terim ve selçuk inan'ın heykeli dikilsin. baba oğul ve kutsal ruh adına haftanın belli günleri gidelim ibadetimizi yapalım.
    6) burak yılmaz ev arkadaşımı arayıp geceleri ne yaşıyorsa anlatsın. ev arkadaşım burak'ı her gördüğünde ulan bu adam hem başarılı hem tip var ne karı kaldırıyordur ha magazinde de hiç çıkmıyor haberi diyerek meraktan ölüyor.
    7) drogba'yı akil adam babında güneydoğuya yollayalım. bir günde terör biter çok net.
    8) hani bazı ülkeler bazı ülkeleri tanımıyor ya. biz de beşiktaş'ı acilen bir bildiri yayınlayarak tanımayalım. bilidiri beşiktaş mı o da kim bizim a2'de mi oynuyor ? :s şeklinde olsun.
    9)elmander gitmeeeeğ isa muhammed aşkına gitme :(
    10) her önemli maç öncesinde efsaneleri anma kuşağında kesin bu sefer hagi'yi anacağız çünkü bu maç onun şanına yaraşır diyorum. yok 2 senedir bekliyorum. sonra şampiyonlar ligi yarı final içeride ki maça saklıyorlar herhalde diye kendimi avutuyorum.
    11)wesley akşam yengeyi de al bize gel yengen bir kısır yapmış parmaklarınızı yersiniz.
    12)galatasaray taraftarı maça girerken bilumum telefon ve kayıt cihazları toplatılsın. ben senden selçuk'un frikik golünün tribün çekimini beklemiyorum ki. zaten lig tv 19 farklı kameradan çekiyor. ben senin orada telefonla uğraşacağına gırtlağın patlayasıya kadar şu takıma destek vermeni bekliyorum.
    13) bu galatasaray videosu yapanlar var ya kulüp onları maaşlı elemanı yapsın onlar da yemeden içmeden video yapsın. olum çok hoşuma gidiyor pis gaza geliyorum ya.
    14) unutmadan melo'nun bonservisi juventus kaç para istiyorsa verilsin hatta üstüne sercan'ı yiğit gökoğlan'ı falan da verelim. melo'yu alalım.
    15) buse terim arada transfer haberi falan versin. ev arkadaşım buse terim'i de transfer haberi verir diye twiter'da takip ediyoruz incik boncuk resmi paylaşıp duruyor diye her gün isyan ediyor.
    16)şu selçuk inan şınaydarıynan bestesi var ya seneye lütfen söylenmesin. diğer futbolculara haksızlık ediyormuşuz gibi hissediyorum.
    17) gs dergi dany nanköü'nün posterini versin artık. hastasıyız dede. bazen deli bazen dolu bu alemde dany nankeu !
    18) ünal aysal yarın açıklama yapıp bu transfer sezonu transfer yapmıyoruz diye açıklama yapsın. transfere net ihtiyacımız yok.
    19) 19. şampiyonluğumuz tüm yurt çapında 40 gün 40 gece kutlansın. davullar vurulsun zurnalar çalınsın. yurdun dört bir yanında ziyafet sofraları kurulsun.

    önümüzde ki süreçte galatasaray futbol takımından taraftarından ve yönetiminden beklentilerim bunlar. arz ederim.

    son olarak kadıköy'de fener'e koymadan gelmeyin lan :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın