resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8405
    ligde liderken veya 12.yken programa çıkması arasında hiçbir fark göremiyorum. ayrıca bizde oynamadı milli takımda oynadı şehir efsanesine de bir açıklık getirelim.

    03.09.2010'a kadar bütün maçlarda oynamış(3 maç) ve 07.09.2010'da milli takımda sakatlanmış, 3 ay sahalardan uzak kalmıştır. bu sakatlık boyunca hiçbir milli maçta görev almamıştır.

    tamamen hazır olarak maça çıkmadığı için((gbkz: kimbilir belki de takımını yalnız bırakmak istemedi her şeye olumsuz bakılabiliyorsa olumlu da bakılabiliyor)) gençlerbirliği maçında*tekrar sakatlanarak oyundan çıkıyor ve daha sonra 1.5 ay daha sahalardan uzak kalıyor. bu dönemde yine hiçbir milli maça çıkmıyor. yani sakatım diyip milli maçlara çıkmaması tamamen bir şehir efsanesidir.

    ayrıca kendine bir şey denmesin diye maçlarda oynamadığını nerden, nasıl uyduruyorsunuz bilmiyorum. dediğiniz gibi kendine bir şey denmesin diye maçlarda oynamadıysa neden en büyük tepkiyi kendisi alıyor?

    herkes arda'dan bir şeyler bekliyordu kimisi gol kimisi kaptanına yakışan davranış vs.

    bu adamdan bunları isteme hakkım var mı diye soran kimse oldu mu? sen stadda arda'ya küfür et, kız arkadaşına küfür et. fubol yorumcusu bozmaları bu adamın cinsel hayatına kadar konuşsun, diledikleri gibi sallasın sen galatasaray taraftarı olarak sesini çıkarma. her yerden her türlü yıpratma çabaları galatasaray futbolcusuna hele ki kaptanına yapılsın sen yine sesini çıkarma?

    ama ne zaman zora düşseniz biz sana güvenmiştik arda böyle mi güveniyorsunuz?

    bu entry'de girsin en ofsayt entrylerime hatta bütün entrylerim girsin umrumda bile olmaz karma falan, ben galatasaray'ı seviyorum, popülerliği, insanların beni beğenmesini değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın