• 14316
    "bir gün bir haber çıktı. aynı günün akşamı da galatasaray'dan teklif aldım.kimseye bir şey söylemedim. babama "bir işim var, benim için yapar mısın" dedim. menajerim babamı alıp florya'ya götürene kadar haberi yoktu. hiç o kadar mutlu olmamıştı herhalde.
    28 yaşımda galatasaray'a bursaspor'un en değerli oyuncusu olarak geldim. buna rağmen birçok şeyi ayhan akman'dan öğrendim. 7 yaşımda futbol oynamaya başladım, ayağımın çime değmesi 18 yaşımı buldu.
    yedek kulübesinde oturacağımı düşünürken iki senede 70 maç oynadım. buna rağmen galatasaray'ın gelmiş geçmiş en sevilmeyen oyuncularından biriyim. işler kötü gidince ihale bana kaldı! elano'ya ya da arda'ya kalmayacağı kesin. benim gibi vasıfları daha az olan mücadeleci oyunculara kalır. bunun önünde saygıyla eğiliyorum.
    içeride karpaty maçı oynadık. maçtan sonra ali sami yen stadı'nın önünde taraftarlarla yeni statla ilgili röportajlar yapılıyprdu. taraftarlardan bir tanesi "yeni stada mustafa sarp'ı izlemek için mi kombine alacağım?" dedi. o cümle kulaklarımdan hiç çıkmaz. en iyi oynayan 3 oyuncudan biriydim, maç 2-2 bitti diye üzerine gelinen yine ben. ne yaparsam yapayım taraftara kendimi sevdiremeyeceğimi o gün anladım.
    evet, biz çok kaliteli çok meziyetleri olan oyuncular değiliz ama işler senin sanal alemde yazdığın gibi işlemiyor. rijkard'a 5 milyon euro vermeyelim, sabaha metrobüsle işe giderken spor gazetelerini okuyup ahkam kesen adamı takımın başına getirelim o zaman.
    sakat oynadığım bir maçtan sonra sonra başkan adnan polat gazetecilere "aydın ve mustafa sarp'ın artık galatasaray'a bir şeyler vermesi lazım" dedi. bende film koptu! zaten taraftar homurdanıyordu da koskoca galatasaray kulübünün başkanının böyle cümle kurması hoş değil."
    mustafa sarp 4-4-2 röportajından benim bu yazıyı görüp aldığım yer ise şurası:
    http://targetstriker.blogspot.com/
App Store'dan indirin Google Play'den alın