• 6569
    şu aşağılık, şahsıma bir dolu hakaret içeren ve özel mesaj yolu yazdigim seyleri carpitarak, dahasi yazmadığım şeyleri yazmışım gibi servis eden entry (bkz: #1215327) yerli yerinde duruyor. şikayet ettigim merciler burada yazilanlarin hakarete girmedigini savunuyor.

    o zaman ben de buradan bir iki kelam etmek istiyorum.

    1. bu entryi buradan silmeyen ve yazarina ceza vermeyen moderasyon tarafli yonetim sergilemektedir. "sahsima hakaret var silin bu entryi" dedigimde, burada hakaret yok ama size cevap hakki dogmus dedikleri icin su anda cevap hakkimi kullaniyorum.

    2. bu entryi yazan t a a r a b t nickli yazar provakatördür ve omurgasızdır. ayrica galatasarayli oldugunu iddia eden bir beşiktaş sempatizanıdır. mesajlari mesaj kutumda duruyor. cok degil daha bir kac ay evvel besiktas ile sampiyonluk yarisi verdigimiz donemlerde besiktas icin:
    "bu sene bir bütün olarak sempatikler"; "statları güzel, dolu olduğunda stattaki ambiyasları güzel, fena da top oynamıyorlar, teknik direktörünün açıklamaları net ve samimi ve en önemlisi paraları yok."; "o yüzden bu seneki beşiktaş, sneijder ve drogba'lı galatasaray'dan bana daha yakın geliyor." diyebilmisligi vardir.

    3. eger size de fenerbahce ile birlik olup sampiyon olmamamiz icin her turlu pisligi yapan, seyircisi sahaya girip futbolcumuzu kovalayan, her mac kurucumuza ana avrat duz giden taraftara sahip olan, rakibimizin antremanlarini resmi kanalarindan yayinlayan, maclarinda rakiplerimizin bayragini acan bir kulube sempati duyuyorsaniz devamini okumayin. gidin t a a r a b t'in nickaltina cok buyuk yazar, ulu insan, din kursa muridi olurum falan yazin.

    4. kendi kucuk dunyasinda zannettigi gibi benim mucadeleminin t a a r a b t'i sozlukten attirmaya calismak ile bir ilgisi yoktur. yaptigi bunca hareket on kere atilmasini gerektirse de atilmamistir o ayri ama bu yazarin gozumde su anda ofisimdeki acik camdan iceri giren sinek kadar degeri yoktur. o nedenle mahsun benimle ugrasiyor triplerinden cikmasi yerinde olur. benim mucadelem sozlukteki genel adaletsizlik uzerinedir. kendisinin yaptigi hareketleri en sevdigim adamlar yapsa onlari cumlelerimin oznesi yapardim, bari cumle şık dururdu.

    5. "moderasyon tarafli davraniyor, adam secip istedigini ucuruyor, istedigine ceza veriyor, istemedigine vermiyor" dedigimde "begenmeyen siktirolsun gitsin" diyenlerinize soyluyorum. buranin adi galatasaray sözlük ise ben iki capulcunun keyfi icin buradan gitmem kardesim. en fazla beni kovabilme cesaretini kendinde goren sen gidersin. daha bu oglenleyin kakan isimli gereksiz nickli ve terbiyesiz yazar gibi.

    6. mucadelemi hakli bulan arkadaslar bana mesaj yolu ile ulasir ya da entrynin en altindaki basliga tiklayarak dusuncelerini yazarlarsa bu esitsizligin, adaletsizligin onune gecmek icin birlikte hareket edebiliriz. herkesin istedigi tek bir sey var, o da seffaf ve adil bir yonetim. imtiyaz degil, hakkimizi istiyoruz. yok eger demokrasiden o kadar uzaksak sirf bu entry yuzunden beni ucurabilirler. umurumda olmaz. nasil olsa tum arkadaslarimi birer birer ucuruyorlar.

    7. tekrar etmekte fayda gorurum ki i galatasaray sözlük'teki galatasaray ismi hepimizden, hepinizden ve hepinizin egolarindan, cikarlarindan buyuktur. birakip siktirip gitmememdeki yegane sebep budur. gercek galatasaray kulturunu ve terbiyesini yeni nesillere aktarmak icin mucadelimi tek kisi kalsam dahi surdurecegim.

    tepkini göster! değisim icin, devrim icin ses ver galatasaray sözlük!

    (bkz: galatasaray sözlük devrim hareketi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın