• 58
    arkadaslar, daha once soyledim yine soyleyeyim. maci kaybetmenin siniri ile yazilan sacmasapan seyler okuyorum malesef.

    karsi taraf resmen rolantide oynadi 32 dakika. bunu nasil gormuyorsunuz? 2 attilar 3 saydilar amk. hakemler de gerekli gordukleri yerlerde 7 seri serbest atisa gonderdiler pondexter'i. lakin hakemler tarafsiz mac yonetse, fener de maci ciddiye alsa bizi yine supururlerdi.

    whalen'siz fenerbahce'ye karsi mac kazanabiliriz belki, lakin seri kazanmamiz cok zor. adamlarin 3'luk adan oyunculari var ya. 3'luk diyorum bak. var mi bizde atan? bi tek saziye sanki atti bir tane, baska varsa ben kacirmisim, zira fener'in attiklarindan sayamadim.

    mac icinde tabii ki var koc hatalari, oyuncu hatalari. fakat kaybetmemizin asil nedeni bu degil. takimi bu hale getiren basiretsiz yoneticilerdir. cemkirilmesi gereken onlar'dir. isil alben degildir. cunku isil alben bir birsel vardarli degildir. keske olsaydi, ziyani yok o'nu her turlu severim ben.

    kadinlar basketbolunda malesef yillardir bir turlu dikis tutturamadik. aciyla izliyorum. taurasi gibi bir yildiz varken koc yoktu, simdi yine iyi kotu bi koc var bu sefer oyuncu yok amk. kim nasil planliyor anlamak mumkun degil.

    goz var nizam var. adamlar cani istedigi gibi oynadi. kizlarimizin ustun hirsi ve mucadelesi olmasa son topa da kalmazdi zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın