1998-99 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6.Hafta Maçı
21:45 San Mamés
1 - 0
  • 21
    ömrümde ilk defa sonunda gözyaşı döktüğüm maçtır ve sonra hiçbir mağlubiyet beni bu kadar üzmemiş, bu kadar ağlatamamıştır..

    şampiyonlar ligi gruplarında son maçımız. 8 puanla lideriz, aynı puana sahip rosenborg averajla ikinci, siktiğimin juventus'u 5 maçta 5 beraberlikle üçüncü, bilbao da 3 puanla son sırada. o sene şampiyonlar liginde 6 grup var, grup liderleri ve en iyi iki ikinci çeyrek finale çıkacak. gruptaki üç takımın da liderlik şansı var, tek iddiası olmayan takım athletic bilbao.

    hakan şükür bir önceki juventus maçında sarı kart almış cezalı, tugay sakat, tolunay kadroda. savunmada da bülent korkmaz yok fatih hoca genç fatih akyel'i monte etmiş stopere. fatih akyel de o seneki gururumuz, alt yapıdan çıkan genç futbolcu kontenjanını dolduruyor. bayağı da iyi oynuyor, ah fatih ah..

    devşirme stoper bu kadar olur. ceza sahası içinde saçma bir göğüs hareketiyle topu guerrero'nun önüne indiriyor ve çakal guerrero bilbao'yu 1-0 öne geçiriyor. maçın 90 dakikası biz oynuyoruz ama adamlar bir pozisyonda golü buluyorlar, futbolun adaleti yok..

    o dakikadan itibaren bir top oynuyoruz, yani izlemeyen adama nasıl anlatayım ben şimdi bunu. maçın sonunda müfit erkasap bile çamur içinde kalmış diyeyim siz anlayın..

    kameranın çektiği her karede en az 3 galatasaraylı var, her yerde basıyoruz, sağdan soldan geliyoruz ama gol olmuyor. 80.dakika civarı okan'ın ortasına burak akdiş kafayı iyi vuramıyor ve bir kafa bu kadar mı koyar bir insana..

    işte bu dakikadan sonra titrememi durduramıyorum, kalbimin atışlarını hissediyorum. bildiğin çarpıntım var lan, 10 yaşındayım..

    bu maçtan sonra ağlamayan bir tek taraftar olduğunu zannetmiyorum. sonra çok mağlubiyet gördüm, ama böylesini bir daha hiç hissetmedim..

    amına koyayım juventus..
App Store'dan indirin Google Play'den alın