• 17
    başta muslera ve selçuk olmak üzere bütün oyuncuların takımda tutulması ve bir türk stoper+ çok sağlam bir sol bek ve alper veya kerim frei gibi orta sahadaki üçlüye alternatif olabilecek hatta zaman zaman onları kesebilecek bir oyuncu yeter.

    gönül ister ki alalım robben'i alalım draxler'i ama takımdaki türk oyuncuların kaliteleri belli malum yabancı sınırlaması var. serdar taşçı'yı hiç izlemedim sadece dünya kupası maçında son dakika oyuna girdiğini hatırlıyorum. kendisi türkiye'den gelebilecek bir teklife sıcak bakacağını söylemişti stopere o alınabilir. sol beke ise en az baines kadar hem savunmada hem hücumda yetenekli birini almalıyız kolay değil ama bir yerlere gelmek istiyorsak şart.

    işin açıkçası semih'in de patlayabilirlik açısından dany'den hiçbir farkı yok. ama onun ki mental özelliklerinden çok stoper için yeterince kalıplı olmamasından, güç olarak yetersiz olmasından ve garip bir şanssızlıktan. ujfa bu sene bırakırsa takımda kalıp savunma antrenörü olarak ikisine özel olarak ders vermeli. çünkü ikisi de çok iyi oyuncular eğitilmeleri gerek. fatih terim'in yerinde olsam yazın semih ve dany'e sadece 10 gün izin verir deliler gibi çalıştırırım ikisini de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın