• 14023
    "mourinho'nun bir real madrid maçındaki bir kararın ardından tribünlere doğru topa vurdu ancak hakem dönüp bakmadı bile. büyük hakem dediğin böyle olur. futbol adamlarını mümkün olduğu kadar korumaları lazım. aykut kocaman'ı atmazsan fatih terim'i de atmayacaksın. ben tff'nin kötü niyetli olduğuna inanmak istemiyorum. zor bir iş ve zor dönemde böyle bir yükün altına girdiler. seçtikleri arkadaşlara dikkat etsinler."

    "hakemin kararını değiştirecek bir mercii çok fazla yok. ama siz hakemlerin hata yapmayacağı bir ortamı sağlayacaksınız. sahanın içerisini etkilemeyeceksiniz. rekabetin adil olmasını sağlamak zorundasınız. şu an verilen cezalara itiraz için hazırlığımız devam ediyor. fatih hocamızın ceza almasının ardından joachim löw ile yemek yediğini iddia edenler oldu. dün akşam fatih hoca'yı helikopterle çağırmış başkan fatih hoca da reddetmiş. bunu yazan cahilin helikopterlerin akşam saat 5'ten sonra havalanma yasağı olduğundan bihaber"

    "basketbol antrenörümüzün görüntüleri servis edildi. bunları topladığınız zaman galatasaray ile ilgili komple bir oyun var. spk'da açılan davaları da görüyoruz. galatasaray aldı başını gidiyor, galatasaray aldı başını gitmesin diye bir durum var. galatasaray hem yönetsel hem de sportif olarak ilkleri yaptı. bizi geri çekmeye çalışmasınlar, başaramazlar. onlar bizi yakalamaya çalışsınlar. başkanımız ünal aysal fatih terim'e destek vermek için deplasmana gitti. bunu herkes iyi anlasın."

    sedat doğan
App Store'dan indirin Google Play'den alın