• 2846
    böylesi de vardır.

    http://antik.eksisozluk.com/show.asp?id=33201030

    --- alıntı ---

    hakkında bir kaç samimi hissimi yazmam gerekiyor sanırım..

    dün geceki maçı, üzerimde fenerbahçe formamla eski ingiliz sömürgesi olan uzak bir afrika ülkesinde elit bir mekanda bir kaç beyaz ispanyol ve aslında manu taraftarı ama o maçta real madrid'i tutan siyah afrikalı kanka grubuyla izledim.. sanırım mekandaki tek türk bendim.. aslında soğuk biramdan hafif yudumlar eşliğinde gayet relax izliyordum maçı.. gs ilk golü yediğinde sevinç çığlıklarından sonra türlü şakalar komiklikler yapılmaya başlandı şahsıma.. "ben fenerbahçe fanıyım gs'den nefret ediyorum" falan desem de dinletemedim.. yan masalarda yanlarındaki siyah hatunlarla fingirdeşen beyazlar da birden real madrid fanatiği kesildiler.. ilk yarı biterken ben hariç hemen hemen tüm pub real madrid taraftarı oldu hafız..! hiç hoşuma gitmeyen garip bi ortam oluştu ve hiç istemeden gs'yi savunan adam pozisyonuna düştüm..

    sonra ikinci yarı başladı.. ben yine relax şekilde biramı yudumlarken 1-1 oldu.. sonra 2-1.. coşan, bağıran çağıran pub bi anda sus pus oldu.. hemen akabinde drogba 3-1 yaptı.. biraz da biranın verdiği rahatlıkla sırf gıcıklık olsun diye ayağa kalkıp "goooooooool" diye inlettim pub'ı resmen.. "bu takım sizi 5-1 yenecek arkadaşım" diye bağırdım ispanyollardan birine.. tüm pub duydu.. gözleri faltaşı gibi açılmış adam cevap veremedi, diğerlerinden kimse de "olmaz öyle şey" diyemedi.. ofsayt diye sayılmayan golde de inlettim ortalığı.. gs'nin üçüncü golünden ronaldo'nun son dakika golüne kadar geçen zaman, abartısız şekilde şahsi orgazmdan daha zevkli anlar listemde ilk 3 içerisindedir.

    ve...

    ezeli rakip ebedi dost galatasaray !

    türkiye'den binlerce kilometre uzakta avrupalı yavşakları içerisinde , gs'den nefret eden bana bile türk olmanın gururunu yaşattın ya.. sana olan nefretim bakidir...ama sağolun lan..! cidden sağolun..!
    excaliboor

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın