resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 3270
    son 2 maçtır oyundan çıkarken trip atan oyuncudur. kimse kusura bakmasın, isterse 100 tane gol atsın ama, şu girilen kritik haftalarda tek bir tane koşmayan, mücadele etmeyen, bir de yetmezmiş gibi trip atan futboluyu kabul edemem ben. neyin tavrı bu anlamak güç. kendisinden 10 kat fazla kariyerli drogba bile bu kadar kaprisli değil. gol atamadın diye, bu taraftar seni protesto mu etti de dönüp bir selam vermiyorsun oyundan çıkarken.

    mersin maçında oyundan çıkarken, surat asık, kendisinin ismini haykıran taraftara bir dönüp alkışlamak yok. bugün de kendisinin çıkacağını gördüğünde ''ben mi?'' deyip, gülmesi. aynı şekilde trip atması. bunlar kabul edilebilir şeyler değil. bir forvet 2 maçta gol atamadı diye çok fazla eleştirilmez, hele ki sezon boyunca seni taşıyan bir oyuncu ise bu. ama oyundan çıkarken takındığı tavır, yeri geldiğinde 1 metre önündeki topa koşmaması falan kendisine yakışmıyor. gerekirse yine 2 hafta kesik yiyecek, öyle aklı başına gelecek, anlaşıldı.

    ayrıca, maç sonunda drogba ve melo'nun takımı toplayıp konuştuğu ve tribüne götürdüğü zaman kendisi oraya da gelmemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın