• 13917
    erken golün rahatlığıyla yelpaze gibi açılıp kapanmaya başlayan realli oyuncular üst düzeydeki "pozisyon bilgileri" sayesinde topu çok iyi yönetti. galatasaraylı oyuncular topa hakim olduklarında nasıl pozisyon alacakları ve nereye nasıl koşacakları konusunda kararsızlık yaşadıklarından ayağa, araya isabetli pasları yapamadılar.

    hamit-amrabat değişikliğiyle ikinci yarıya başlayan galatasaray, oyun anlayışı olarak da fatih terim'in, "kaybetmekten korkma.. bir şeyi kazanmak için bazı şeyleri kaybetmelisin. ve; unutma.. kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsen" sözünü zihinlerine kazıyarak real'in önüne dikildi.

    eboue'nin, sneijder'in ve drogba'nın "jenerik" olacak golleri real'i bir anda alabora etti. sneijder eğer boş kaleye gözü kapalı atacağı golü kaçırmasaydı arena, mourinho ve yıldızlar topluluğu real'e cehennem olabilirdi. galatasaray, real madrid bir devi yenerek elenmenin gururunu yaşadı. galatasaraylı oyuncuları ve fatih terim'i çeyrek finalle sonlanan avrupa heyecanını 12 yıl sonra tekrar yaşattıkları heyecandan dolayı kutluyorum. ikinci yarıdaki oyunun lige yansıdığında şampiyonluk yolunun açık olduğunu düşünüyorum.

    levent tüzemen
App Store'dan indirin Google Play'den alın