• 2752
    bugün senle tanıştığım günü hatırladım. çocuktum, ufacıktım. evde abimin bana aldığı başka bir takımın bayrakları, formaları... ona kalsa ben de kendisiyle aynı takımı tutmalıydım. adımı da abim koymuş. tuttuğu takımın ben doğduğum zamanlardaki bir futbolcusunun adı.

    akşam saatleri... bir maç varmış o gün. yaşım futbolu, ligi takip edecek kadar büyük değil henüz. sadece televizyonun başındaydım işte tesadüf bu, belki de kader. rakip takımın kim olduğunu hatırlamıyorum. umrumda da değildi zaten, gözümü fazlasıyla kamaştıran bir şey vardı.

    televizyonda kanal skoru gösterirken amblemini gördüm. o günden net hatırladığım tek şey, o küçücük an. hani hayatının aşkını o ilk gördüğün an vardır ya... sen, işte tam da böyle girdin hayatıma, asla çıkmamak üzere.

    sonra ben; küçüktüm dizim kanadı ağladım, yakınlarımı kaybettiğimde ağladım, büyüdüm ve aldatıldım, ağladım. beni mutluluktan ağlatan tek şey sendin, hayatıma kattığın renklerdi. turuncudan iz taşıyan tok bir sarı, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı. ağladığımda bile hayatımı terketmeyen renklerin, renklerim.

    teşekkürler galatasaray'ım. teşekkürler hayatımın eşsiz parçası, tüm yaşattıkların ve yaşatacakların için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın