• 13866
    "burak'in penaltısı verilse uzatmalarla beraber 15 dakika olacaktı penaltıdan vazgeçtik, burak'i kaybettik. şampiyonlar ligi'nin en onemli golcüsü. burada çok daha iddalı bir şekilde sahaya çıkabilirdik. diliyorum ki hakem hataları yarın iki takım için de olmaz. bugün burak'a ben izin verdim, yarın özel antreman yapacak ve bu sene hiç dinlenemedi. bu dinlenmeyi hak etti."

    "seyircimizle beraber çokta iyi bir mücadele ortaya koyacağımızı düşünüyorum. galatasaray avrupa'da büyük başarılar kazanmış, uzun yıllardır avrupa'ya açılan en büyük pencere. bu kulübün avrupa'daki ısrarı hiçbir zaman değişmez. bizle de bizsiz de bu hep böyle olacaktır. başarılı olmazsanız real madrid ile oynayamıyorsunuz bir kere real madrid ile oynamak için başarılı olmanız lazım. doğru yerlerdeyiz ve doğru yere gidiyoruz. galatasaray'ın birinci misyonu avrupa'da başarılı olmaktır. galatasaray takımı her şeyi deneyecek futbolda her şeyi gördük. ben oyuncularımın kazanma ve isteme arzusundan eminim. galatasaray takımı mucize için herşeyi deneyecektir. inşallah o gördüğümüz gecelerden biri olur."

    "mourinho'nun '2-1 kazanırsak üzülürüm' demesi doğaldır. o, real'in hocası, mutlu oldum, hoşuma gitti. arkadaşımdan da böyle bir cevap beklerdim zaten. mourinho mağlubiyete alışık olmayan, yenilgiyi kabullenmeyen biri. söylediklerini çok beğendim."

    "mersin maçında 30.dakikada 10 kişi kalmasına rağmen müthiş bir mücadele verdik. oyuncularımla gurur duyuyorum. oyuncularım yıpranmıştı ama her anlamda maça hazır olacaklar."

    "burak olmasa da elimizde iyi hücum oyuncuları var. galatasaray olarak birçok oyuncuyla atağı düşünüyoruz."

    "ne umulmaz anlarda neler oldu hatırlayın.her şeyden önce galatasaray taraftarı son 8'e eğlenmeli,gurur duymalı. galatasaraylilarin bunun keyfini çıkarmasını istiyorum bir şeyler başaramazsanız real madrid ile karşılaşamıyorsunuz. taraftarlarımızın gurur duyması gerekiyor tamda bunun için."

    fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın