• 13866
    "zor bir maç bekliyoruz. galatasaray kazanmaya alışık bir takım. iyi bir antrenörü ve harika bir taraftarı var. yarın 2-0 ya da 3-1 yenilmek için sahaya çıkmayacağız. galibiyet için çıkacağız. sneijder ve drogba'yı görmek çok güzeldi. onlar benim arkadaşlarım. fatih'i yıllardan beri tanıyorum zaten. onları görmekten dolayı mutlu oldum. onlar da beni gördüğüne mutlu oldu. bu çok güzeldi."

    "bence ilk maçta hakem iyi bir performans gösterdi. tabi hataları vardı. burak'ın pozisyonu son bölümde penaltıydı. fatih'i anlayabiliyorum ama futbol bu. tüm maça baktığımda iyi olduğunu söyleyebilirim hakemin. "

    "fatih terim benim arkadaşım yıllardır tanıyorum. onunla karşılaştığımızda bana iyi davranıyor. bu benim çok çok önemli. yıllarca gelişen bir dostluk. ona vefalı hissediyorum kendimi. umarım mutlu olur. onu seviyorum, onun da beni sevdiğini biliyorum."

    "son maçta pepe'nin bir sakatlığı vardı, bu şüphe hala devam ediyor. yarına kadar bekleyeceğiz, albiol oynayabilir. ancak biz yeterli bir takımız kim oynarsa, yeterli olacaktır."

    "bir tane kalecimizin tek başına kalmaması için, biz antreman yapması için gittiğimiz şehirlere, maçlara götürüyoruz. o yüzden böyle bir uygulama yaptık."

    "bizim kadromuzda yeterince kuvvetli ve iyi oyuncular var. pepe oynamazsa albiol oynayacaktır."

    "ilk maç oldukça zor olmuştu. eğer yarı finale çıkmak istiyorsak bu maçı da ilki gibi kazanmalıyız."

    "bu sabah yaptığımız toplantıda daha önce gördüğümüz gibi 3-0 kazanılan ilk maçın, diğer maçında 3-0 kaybedebileceğini söyledim. bu yüzden dikkatli olmalarını söyledim. oyuncularıma, bu maçta her şeyin olabileceğini söyledim. ikinci toplantıda ise madrid'deki maçta galatasaray arkada 4 kişiyle oynamış, sonra 3'e dönmüştü. bu gibi taktik konuları konuştuk. yarın istemediğimiz bir sonuçla karşılaşmak istemiyoruz."

    "genelde berabere kalan maçlar, eşit olan takımlardı. ancak juventus ve bayern maçı farklı olacaktır, farklı takımlar ve o yüzden farklı bir maç olacaktır."

    "eğer bir futbolcu sahada yaptığı işe saygı duyuyorsa, garantide hissetmiyorsa, çalışıyorsa, daha iyi olmak için çalışıyorsa her zaman oynayacaktır. ancak formasını garanti de sanıp, çalışmıyorsa, kendisi bilir. elinden geleni yapan bir futbolcuya her zaman formayı veririm."

    "2003 yılıydı galiba porto - denizlispor maçıydı sanırım. skordan pek emin değilim, porto'da farklı kazanmamıza rağmen rövanşta dolu tribünlere karşı farklı bir takımda oynamıştık. hangi takımla olursanız olun, bu bir kültürle alakalı. her ne kadar bizi istemeseler de, bu tip atmosferler benim futbolcularımın da hoşuna gidecektir. biz bu tip atmosferleri seviyoruz."

    "ben ilk başladığımızda 8 takımı da aynı görüyordum. ancak ilk maçların ardından bazı takımları daha iyi görüyorum. real madrid, barcelona, bayern ve malaga çok iyi takımlar. benim madrid ile ilgili geleceğim bu maçların sonuca bağlı değil, buna inanın."

    "ben hangi forvetin oynayacağını biliyorum ama söylemek istemiyorum. geçen maçta higuain bir gol attı, benzema'da farklı yerlerde oynadı ama iyi iş çıkardı. bunlar gerçekten çok güzel ve çok önemli. gol atmaları ise daha güzel çünkü herkesin baktığı attıkları gol sayıları."

    "bu konuyu bilemeyiz. benim 2003 yılında türkiye'ye gelmeme çok az kalmıştı ama ben kendime başka bir yol çizdim. ne olacağını bilemeyiz, ancak bir yerde teknik direktör olmak istersem, tutkunun olduğu yerde çalışmak isterim."

    "ben geçmişle ilgilenmek istemiyorum. benim için önemli olan bugün ve gelecek. kalecimiz gerçekten çok iyi bir antreman yapıyor, gerçekten. benim bir sorunum yok."

    "biz kesinlikle kazanmak için buraya geldik. 5-1 yenilebiliriz yarın ama 2-1 kaybedersek, bile ben mutlu olarak geri dönmeyeceğim."

    jose mourinho
App Store'dan indirin Google Play'den alın