• 2335
    twitter'da bu lige fazla şereflisin fenerbahçe hashtag'i ile yırtık dondan sarkan çük misali olaya girmişler gene.

    bir özeleştiri yapmam gerekirse, çok değişik inançlarda olan insanlar gördüm. bunların çoğu da dini inanç içerikliydi. kimse alınmasın çünkü burada art niyet kastım yok, her dinin ve içinde geliştiği yaşam koşullarının da etkisiyle özellikle kanıtlanamayan ve kabulü mantığa da pek dayanmayan birçok öğesi bulunabilir. ben kendim araştırırım, okurum ve düşünürüm, sorar soruştururum ve inancımı da onun üzerine inşa ederim. doğal olarak da mantığıma yatmayan diğer inançlarda bana komik gelen birçok şey de vardır. zaman zaman içimde bir dalga geçme isteği oldu mu aslında kendime kızarım, çünkü eşit şartlarda yetişmemişizdir. ama kimseye gidip de "ne salak şeylere inanıyorsun" da demem, saygı duyarım. neticede komik bulduğum pek çok şey mistik ve kanıtlanamayan niteliktedir.

    ama bu camianın, taraftarların anlamadığı ya da anlamak istemediği ve bunda da ısrar ettiği bir şey var. anasını satayım, başkanının vukuatı belli, mahkemeden tescilli şike kararın var, 1 sene hapis yatan başkanın var, cezası belli olan olayın uygulanması ve hatta ufak etkilerini göstermesi bir yana, fenerbahçe bu durumda bile nasıl şampiyon olabilir ihtimalinin hesaplamalarıyla bu namus-şeref bekçileri bugünlere geldiler. işte geldik inanç noktasına. sen buna inanıyo musun? ersun yanal'ın açıklamaları, mahkeme kararı cart curt varken hala neyin kafasını yaşıyorsun? bu inancınıza kıçımla gülerim işte. daha doğrusu sizin de inanmadığınızı biliyoruz, siz sadece kendinizi salak yerine koyuyorsunuz ama farkına varmadığınız için size laf anlatamıyoruz.

    bu lige fazla şerefliysen siktir git o zaman. yiyiyo mu? yemiyo işte. ama sorsan şerefliler. çok şerefliysen çık genç kadronla protesto et ya da hiç çıkma. ağzı olan konuşuyor amk. sonra da 3 temmuz'dan beri ile başlayagelen mağdur edebiyatı satırları.

    beter olun inşallah! kendi yediğiniz bokun acısı çıkıyo.

    bu lige fazla şereflilermiş.

    hassiktirsinler oradan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın