• 2
    (bkz: 3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçı) başlamadan önce kendimce hesap yapıyordum acaba real madrid' te ronaldo hariç kim oynamasa real madrid sorun çeker diye. şöyle bi baktım sadece ronaldo alternatifsiz. yani benzema olmasa higuian, mesut olmasa kaka,di maria olmasa callejón-alonso olmasa modric vs. birde bizim takımımıza baktım nerdeyse bütün futbolcularımız alternatifsiz. allah korusun muslera'ya bişey olsa eray ne yapıcağı bilinmiyor, eboue oynamasa sabrinin kapasitesi belli, danny ve semih yedeği gökhan zan, riera oynamasa hakanı söylemeye gerek yok zatem defans bu halde iken birde orta saha'da selçuk, hamit, melo alternatifi yekra, emre çolak, engin baytar. sadece santrafor bölümünde, burak ve drogba oynamasa, elmader ve umuta güvenebiliriz. yani söylemek istediğim alternatifsiz bir kadromuz var. 2013-2014 sezonununda alternatifli bir kadro kurmamız gerekiyor. örnek muslera seneye biryere gitmez ise bizimle dewam ederse bile kesinlikle iyi bir türk kaleci alınmalıdır.

    1)yerli iyi bir kaleci. (onur kıvrak)

    2)ujfalusi konusu ne olucağını bilmediğim için 1 tane yerli stoper alınmalıdır.(ömer toprak, serdar taşçı olabilir)

    3)sağ bek, ebuoe formsuzluğu ortada şayet kendisi satılacak ise sağlam bir yabancı sağ bek ve alternatif türk bir sağ bek.

    4)cok iyi biryabancı sol bek lazım ve alternatif tüek sol bek.

    5)orta saha melo bu formda devam ederse kalmalıdır. ve kesinlikle alper potukalınmalıdır.çünkü seneye yabancı oyuncu sınırlaması ne olucağı ortada.

    6)hamit alternatifi (engin baytar'ın durumu ne olucağı bilinmediği için) birşey diyemicem. draxler adı geçiyor. öle bir şey olur ise gerçekten muhteşem olur.

    7)selçuk durumunu göz önünde bulundurursak alternatifsiz tek futbolucu kendisidir. çünkü türkiye standartlarında böle bir futbolcu yok. türkiyede yekta emre çolak'la bi nebze idare edilebilir ama avrupa'da zor. (real madrid te ronaldo neyse bizdede selçuk)

    8) burak yılmaz konusu bence satılmamalıdır. çünkü hem yerli hemde avrupanın sayılı santraforlarından. (alternatif olara umut)

    sneijder emre çolak yedekleyebilir ve kazım kazım kadroda olamalıdır. drogba'ya gelince elmander var orda sıkıntı yok. 2013 2014 sezonu galatasaray futbol takımı planlaması bence böle olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın