• 6
    malum 6+0+4. bizim için pek 0 lık durum olmayacak. kulübede yabancı bırakacağımızı sanmıyorum. sahada ve tribünde olarak ayırırız sanırım.

    masadan dostlar eksilecek. ujfalusi ve elmander'in takımda kalma ihtimalleri artık zor maalesef. culio zaten gider.

    geriye kalan yabancılar muslera, riera, eboue, chedjou, sneijder, drogba, amrabat, dany. bunlara eklenebilecek olası sol bek ve melo transferleri var. kanat transferi haberleri var orası büyük sıkıntı şu an.

    herkesin ideal kadrosu: muslera-eboue-chedjou-semih-x veya riera-melo-selçuk-sneijder-sisteme göre bir kanatta olabilir-drogba-burak

    8 yabancı. hadi o kanadı geçtim. iyi ihtimalle 7 yabancı.

    riera: yıllık olarak yüksek alıyor. beğenir beğenmezsin ama taraftarın bu kural yüzünden +4e inmesine çok ses edemeyeceği bir isim.

    amrabat: sev sevme beğen beğenme gitmesi için bir sebep yok şu an. eğer kendisi kalmayı sorun etmezse +4ün bankosu.

    dany: dany miz charmander ise chedjou charmeleon. kalmayı kabul ederse +4e sezon başı itibariyle yakın isim.

    ilk 11e gelirsek; muslera, semih, selçuk, çift devam edersek burak-drogba, sneijder garanti. 7 adam garanti. ön libero gelecek 8. bence melo veya yabancı gelecektir. inler transferinin kontenjan dışında kalite olarak çok esprisi yok. yani kontenjan açmak için 3 yerimiz var. ve 2 tanesinde açmalıyız. 1 orta saha, sağ bek ve sol bek.

    sol bek hakan balta'ya emanet edilmez gibi duruyor. yabancı olacak. yani en mantıklı iş orta saha ve sağ bek. eboue mecburen yapmak zorunda bırakıldığımız bu düzende ilk 11den çıkarabileceğimiz bir isim geçen sezon ki oyunuyla.
    orta saha hamit oynasa eboue sağ bek olacak yine sayı sorunu. bu yüzden bu sezon hamit sağ bek olarak kullanılabilir. gücü ve futbol aklı bu bölgeyi kaldırabilecek düzeyde. orta sahaya ise her ne kadar hep karşı olup istemesem de arda transferi en mantıklı hamle.

    velhasılıkelam;

    -------------------------------muslera------------------------------

    hamit----------semih-------------------chedjou---------riera?--

    --------------selçuk----------melo------------arda---------------

    ----------------------------sneijder--------------------------------

    ---------------------drogba----------burak----------------------

    şeklindeki diziliş çok ideal duruyor. yedek olarak yabancısız eray-sabri-zan-balta-engin-erman-umut

    burada yedekten girip skora direk etki etmese de oyuna hareketlilik getirip çok maç almamızı sağlayan amrabat değişikliği dışında zararımız yok.

    +4 dany-amrabat-eboue-sol bek transferine göre riera

    şöyle bakınca eboue ve birazda dany hariç +4ü takımda tutmamıza bile gerek yok. bu +4 için futbolcuların isteği kritik durum. sol bek alınmazsa riera oynar. elmander +4 olmak istemez. ujfa çok kalabalıklaştırır stoper pozisyonunu falan. buraları çözmek fatih hocamın işi. lig için arda'ya bile gerek yok gerçi ama hedef türk olmayan takımları yenmek işte aq. derdimiz bu. neye üzülüyorum biliyor musun sözlük? çıkıp yarı final falan oynasak ya da grupta 3.olup gidip uefa'yı alsak tff çıkıp bu kural geldi başarı geldi diyecek ona yanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın