• 13785
    "maçı çok ciddiye aldık ve çok ciddi savunma yaptık. bu savunma sayesinde goller bulduk. galatasaray ise yediği gollerin ardından elinden geleni yaptı. sonrasında değişiklikler yapmak zorunda kaldılar"

    "galatasaray'a büyük saygı duyuyoruz. bunu ciddi bir şekilde söylüyorum. galatasaray taraftarlarına da saygı duyuyoruz. sonucu hak ettiğimizi düşünüyorum. bir maçımız daha var. bu saygıyı o maçta da sürdürmemiz gerekiyor"

    "onları nasıl durdurabileceğimizi biliyorduk. oldukça üzgün olduklarını biliyorum. fenerbahçe ile aralarında 4 puan fark var. cumartesi günü önemli bir maç oynayacaklar. önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'nde olmak adına onlar için önemli bir mücadele"

    "real madrid kazanamsı gereken bir maçı kazandı. rakibin güçlü ya da güçsüz olması önemli değil. çok erken bir gol maçı değiştirdi. terim'in bir oyun düzeni var. oyuncularını iyi tanıyor. bazen kafanızda kurduklarını sahada olmaz ve her şeyi değiştirmek zorunda kalırsınız. eboue ile oynadı, riera ile oynadı. onlar ileriye gittiler. burak yılmaz oldukça çaba gösterdi. burak, ramos'u oldukça zorladı. inanıyorum ki, terim iyi bir sonuç almak için elinden geleni yaptı"

    "iyi bir sonuç aldık ama son düdüğe kadar bir şey söylemek istemem. bizi destekleyenlerin oyunumuzu beğendiğini düşünüyorum. her turdan sonra daha iyi oynuyoruz. şu ana bakarsak yarı finale çıkacağız gibi görünüyor"

    (u: 'kayserispor maçında izlediğiniz galatasaray ile size karşı oynayan galatsaray arasında nasıl bir fark vardı?) "galatasaray'ın oyunundaki değişiklik; real madrid ile kayserispor arasındaki farkla ölçülebilir. kayserispor karşısında galatasaray maçı domine etti. galatasaray, türkiye'nin en iyi, en güçlü ekibi. onlar da orada erken bir gol attılar, oyunu hakim götürdüler. burada da iyi bir sonuç alabilmek adına galatasaray her şeyi yaptı. türkler'in bakış açısını terim'in felsefesini tanıyan birisi olarak bu sonucun üzücü olduğunu biliyorum. ancak ellerinden geleni yaptılar. futbolda mucizeler vardır. galatasaray bu mucizeyi neden yapamadı dersek; benim de yeterince tecrübem var. her şeyi gördüm, her şey yaşanabilir. hepimiz aynı düşünceye sahibiz aslında ama bazen istediğiniz golleri atamıyorsunuz"

    jose mourinho
App Store'dan indirin Google Play'den alın